Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgrhtr

BADANIA a OKRES ?

Polecane posty

Gość rgrhtr

Niespodziewanie musze zrobic w trybie natychmiastowym podstawowe badania ( dostalam staz ), ale jak na zlosc dostalam wczesniej okres czy moge je normalnie juz teraz sobie zrobic ? W "pakiecie" jest badanie moczu, wynik nie wyjdzie bledny ?

Gość Aera Teint
nie wolno ci robic w trakie okresu.... wszystko wyjdzie zle... a mocz to juz przede wszystkim... bdanie moczu robi sie 5 dni po okresie.. inaczej krew ktora bedzie w moczu bedzie pomylona z zapaleniem drog mocowych chorobami nerek itd

Nie bada się moczu w czasie okresu .badanie krwi też lepiej robić w innym terminie

Gość hmmmmmmmmmmmmm
krew mozesz zbadac ale mocz.....? jezeli naprawde natychmiast musisz zrobic badania to uzyj tamponu.potem umyj sie porzadnie plynem a potem drugi raz ciepla woda a tak "zabezpieczona"dopiero sikaj w pjemnik:P kolezanka tak robila i wyniki wyszly ok. jezeli wyjda nie tak powtorz je po okresie .

Gość rgrhtr
No wlasnie nie wiem co mam zrobic, bo te badania wyskoczyly mi nagle i mam krotki termin na ich zrobienie. Niespodziewanie zadzwonili do mnie, ze przydzielaja mi staz i musze tylko w ciagu 2-3 dni zrobic badania i moge zaczynac. Tyle na to czekalam, a tu znow jakies problemu :(