Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr001

Gdzie w Krakowie i jak wyleczyć nasienie z bakterii ?

Polecane posty

Gość Piotr001

Witam Chcialbym sie zwrocic do wszystkich z ogromna prośbą. Od 2 lat (od czasu poronienia) leczę się razem z żoną z bakterii (niestety antybiotykami) i zona juz ma posiew jałowy ja niestety nie moge usunąc bakterii z nasienia bo z moczu juz nie mam. Brałem juz chyba wszystkie antybiotyki i nic bakteria ewoluowała z Enterococctus Spp do escherichia coli w ilości 10>5 i podobno jest to sytuacja jakto laborantka okresliła patogenny. Nie wiem co to znaczy. Organizm juz malo co toleruje antybiotyki wywala grzybice zaraz. Jakis czas temu wyciolem migdaly bo mialem tam szczepy 3 gronkowcow teraz mam czystko bo podobno mogly stamtad ewoluować. Czy moi drodzy możeci mi polecić jakiegoś lekarza urologa lub ginekologa ktory mogłby mi pomoc z Krakowa ololicy ? Bede bardzo wdzieczny czekam na jakąkolwiek pomoc z waszej strony. bo juz rece na opadają a zwłaszcza mi. pozdrawiam piotr

Gość To bez sensu.......
Poroniłam 2 razy ale do głowy nikomu nie przyszło, żeby doszukiwać się przyczyn tego w posiadaniu jakiś bakterii. Potem normalnie donosiłam 2 ciąże. Poczytaj coś o medycynie alternatywnej bo te konowały zaleczą Cię na śmierć. :( A jeżeli już chcesz wytępić wszystkie mikroby to użyj zappera Huldy Clark. Do nabycia na allegro, albo zrobienia sobie samemu wg książki "Kuracja życia" H. Clark.

Gość Piotr001
No niestety zeby myslec o ciazy musze weliminowac ta bakterie. Jest to opinia wielu specjalistów, nie chodzi o wyjalowienie organizmu ale o zwalczenie konkternego przeciwnika. Czekam dalej na jakies opinie. A jak w tym Krakowie z tymi ginekologami i uroogami ? mozecie polceic kogos sensownego ?

Gość Piotr001
No i moze dodam zapytanie czy ktos uzywal tego zapper-a ?

Gość piotr001
a dziala to wogole bo to najwazniejsze ?? ktos wyleczyl usunol bakterie za pomoca tego zappera ?

Gość To bez sensu.......
Odpowiem pytaniem na pytanie: A udało Ci się usunąć bakterie za pomocą lekarstw (antybiotyków)?

Gość piotr001
No nie wlasnie nie !. ale tak sie zastanawiam jak to zastosować, przylozyc do worka, przyrodzenia zapper-a hm..nie mam pojecia Czy wystarczy trzymac rekoma ?

Gość To bez sensu.......
Wystarczy rękami :) Ale trzeba owinąć te miedziane uchwyty wilgotnym ręcznikiem papierowym.

Gość w jaki sposob bakterie
gram dodatnie jakimi sa enterokoki ( te pierwsze) ewoluowaly na e.coli( te drugie) nie wiem czy wiesz ale e. coli wystepuje w jelicie grubym i ma ja kazdy czlowiek i zwierze w owym jelicie i w wydalanym kale ale w jaki sposob Ty masz je w spermie? gaci nie zmieniasz, za zadko sie myjesz?

dodam jeszcze ze e .coli sa gram ujemnie wiec jak bakterie gram dodatnie ewoluowaly na gram ujemne? jeden szczep na drugi? wyjasnisz mi to?

te dwa szczepy sa roznymi szczepami i jeden nie moze ewoluowac w drugi... poza tym oba wystepuja w jelitach ludzkich takze jak na moje oko albo masz cos nie tegez z jelitami albo jestes brudas nie myjesz sie porzadnie i dosc czesto i rzadko zmieniasz gacie....

miało być nie myjesz sie dosc czesto i rzadko zmieniasz gacie

i jeszcze jedno radze nie uprawiac seksu analnego czy to z zona czy z kims innym(kochanka, kochankiem) czesciej sie myc i zmieniac gacie( bo to są przyczyny) i dalej brac antybiotyki wtedy sie wyleczysz

Gość Piotr001
Przykre to w jaki sposob piszesz. Ale odpowiem mialem wczesniej Enterococcusa spp. w nasieniu i to jak powiedzal lakarz mogł ewoluowac w E.coli jak nie wiem. Myje sie codziennie utrzymuję higiene i jak i zmieniam majty. sexu analnego nie uprawailem i nie mialem innych kontaktow wiec to odpada. Wiec co ...

Gość MajaMK
Metodami konwencjonalnymi raczej się nie uda, to walka z wiatrakami. Radzę spróbować medycyny niekonwencjonalnej, osobiście polecam chińską medycynę-tybetańską. W Katowicach przyjmuje wspaniała lekarz dr Otgontsetseg Tsend-Ayush, szukaj pod nazwą Zdrowie Tybetu. Jest specjalistką od chorób przewlekłych i pomaga pozbywać się wszelkich bakterii. Leczy naturalnymi lekami na bazie ziól i innych cennych darów natury, co też chroni przed nabawieniem się grzybic czy innych skutków ubocznych, jak często ma miejsce w tradycyjnym leczeniu naszych specjalistów. POLECAM, WARTO!!!!

Gość W Krakowie
na Sławkowskiej jest laboratorium w którym wykonują autoszczepionki.

Gość gość
Nigdy nie miałem takiego problemu ale chodziłem z innym do dobrego urologa w Rehaorthopedica. Zlecił mi wszystkie niezbędne badania i udało mi się wyleczyć mój problem. Polecam - bardzo komfortowa klinika.