Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAQA212

Mam syna rocznego i jestem znowu w ciazy

Polecane posty

Gość AAQA212

razem z mezem chcielismy od wakacji zaczac staranai o drugie dziecko nie brałam tabletek antykoncepcyjnych bo bałam sie ze bede maila pozniej problemy z zajsciem wczoraj robilam test i okazało sie ze jestem w ciazy maz jest przeszczesliwy ja tez sie bardzo ciesze ale strasznie sie boje jak zareaguje starszy syn gdy urodzi sie dziecko czy dam rade z 2 małych dzieci i jak aj przezyje porod nasz syn bezdie meic 2 latka jak przyjdzie 2 dziecko niewiem jakie sa dzieci w tym wieku narazie jest aniołek słucha jak mu sie mowi nie wolno jak chce cos zrobic potrafi sam sie bawic ale niewiem jaki bedzie gdy skonczy 2 latka strasznie sie boje ze nie dam rady

Gość Gratulacje

ciesz sie - 2 lata to taka akurat roznica wieku zeby dzieci dobrze sie dogadywaly miedzy soba. im wiecej tym trudniej gratuluje

dasz rade :) nie ty pierwsz i nie ostatnia :) nie martw sie na zapas gratuluje :)

co tam nie dasz napewno dasz rade nie ty pierwsza i nie ostatnia choc nie ukrywam ze napewno bedzie ci ciezko. ja tez mam rocznego synka a starszy ma prawie 8 lat i czesto mam wyrzuty sumienia ze temu starszemu nie poswiecam tyle czasu co powinnam

Gość AAQA212
dziekuje za słowa otuchy o pierwszego synka staralismy sie prawie 2 lata były to najgorsze moje dwa lata a teraz nei umie uwierzyc ze z druga ciaza wpadlismy bez trudu

Gość ciekawskadziewucha
witaj w klubie, muj synek ma 19 m-cy a ja jestem w 6 m-cu ciązy. Mam takie same obawy jak ty