Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprawiedliwosc

Wołanie o pomoc

Polecane posty

Gość Sprawiedliwosc

Witam Mam pytanie . Jak udowodnic człowiekowi ,ze udaje przed sadem dobrego tatusia .Mezcz wystorowsal pismo do sadu w ktorym przdstawia sie jako ideal a przez ostartnie 5 lat mial dziecko w dupie Jak mam przekonac sąd ,ż eto gra na pokaz ,Wystapilam do sadu o ogranieczenie praw ojca ,zazmanczam ,ze temn człowiek nigdy nie skladal zadnej skargo do sadu na mnie jakoby bym mu utrudniala kontakt z synem i zarzuca mi to Co robić!!!!!!!! Prosze o rade jakich argumentów uzyc bo ja mam tylko mgliste pojecie o tym

Gość Sprawiedliwosc
czy mam wytoczyc dzialo artyleryjskie ? Tzn przed sadem powiezie c,ze chcial bym usunęla dziecko ? Taka była reakcja na wiesc o tym ,ze zaszlam z nim w ciąze Niwe moge zniesc mysli ,ze taki osobnik zarzuca mi cos a sam przed sabą nie che sie przyznac ,ze jest draniem i gra cale zycie prze dsoba mpoerzyjaciólmi swoimi Boże jak mam otworzycSądowi oczy ?

Gość Sprawiedliwosc
Nie chialabym tego agumentu wyciagac na swiatlo dzienne do dzisiaj mam wielka wyrwe w sercu i kazde przypomnienie sobie tej sytuacji kossztuje mnie wiele nerwow i pare kg wagi Prosze a linki ,podpowiedzi cokolwiek

Gość takatrochę
argument, że chciał usunięcia dziecka, raczej nie zadziała. W końcu mógł dorosnąć i zmienić zdanie. Postawiłabym na rzeczowość: wyliczyła, jak często odwiedza dziecko, co z nim w tym czasie robi, czy uczestniczy w kosztach utrzymania dziecka, jak sie do niego odnosi, czy interesuje sie jego zdrowiem, zachowaniem, problemami. jeśli wasze argumenty będą się różnić i sąd będzie miał problem z podjęciem decyzji, skieruje oboje rodziców i dziecko na badania do Rodzinnego Ośrodka Diagnostyczno-Konsultacyjnego. Tam czeka was rozmowa z doświadczonymi psychologiem i pedagogiem, którzy potrafią właściwie ocenić postawę rodzicielską ojca.

Gość Sprawiedliwosc
ok dzieki za odpowiedz otóz to nasze zeznania diametralnie sie róznia ,on idelany tatus a ja ta żła ktora mu utrudniala kontakty z dzieckiem pewnie skonczy si etak jak piszesz