Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkjskjsdxkjsa

byłam na castingu i zostałam modelką

Polecane posty

Gość hkjskjsdxkjsa

hej pisalam niedawno ze ide na casting na modelka a wiec udalo sie zostalam modelka podpisałam umowe profesjonalne zdjecia dostane za pare dni i pierwszy pokaz odbedzie sie za 2 tygodnie :)

Gość hkjskjsdxkjsa
175 60kg

Gość hkjskjsdxkjsa
hmm to ich problem :P ja nie czuje sie za gruba :)

Gość tekluka
oooooo ale ci fajnie :):) pokaż fotkę :)

Gość borrins
A ILE MASZ LAT >?????????????????????????????????

Gość hkjskjsdxkjsa
jutro bede miec 16 :)

W Polsce idzie sa jakies inne standardy :-O Moja kolezanka z uczelni (w UK) pracowala jako modelka w wieku 16-20 lat, i zawsze jej mowili ze 49kg przy 175cm to za duzo, ze ma za duzo cm w talii (miala 63cm, oni chcieli max 60cm)... tyle ze ona chodzila na wybiegach u Stelli McCartney i Balenciagi, wiec oni maja swoje wymagania.

Gość no to odpowiedni wiek
do reklamowania kremów przecizmarszczkowych dla ryczących czterdziestek :D

Gość hkjskjsdxkjsa
hmm tam mowili ze oni chca normalne dziewczyny a nie wieszaki :))

Gość aquaaaahj
a jeśli mam 162 cm, to mogłabym byc fotobodelką.? :( jesteś ładna z Twarzy.? prosze wyślij mi zdjęcie chociaż twarzy na maila aduuss6_9@o2.pl :)

Gość hkjskjsdxkjsa
tak mogla bys byc. tam byly dziewczyny ktore mialy okolo 160 tem facet co sie tym zajmuje powiedzial ze bede musialy miec 10cm buty na wybiegu. moje profesjonalne wyretuszowane zdjecia dostane za 2 tygosnie wtedy bede mogla powysylac.

Gość aquaaaahj
ale chodziło mi o takie zdjęcie zwykłe. jak byś mogła. bo jak bym poszła na kasting to nie chce się ośmieszyć, bo jakas piękna nie jestem

Gość hkjskjsdxkjsa
hmm raczej nie nie lubie rozsylac swoich zdjec. na castingu nie byly wcale super piekne dziewczyny. a ile wazysz i jakiemasz wymiary bo tam wymiarami i waga przydzielel np na wybieg, sesje, reklamy, bankiety itd

Gość no mhm
wzrost 160 to za malo na jakikolwiek wybieg. i obcasy nie maja tu nic rzeczy. wzrost pod 170 daje najwyzej mozliwosc pochodzenia na wybiegach w Azji,np Taiwan ale na pewno nie w europie..wiec cos sie autorce chyba pomylilo...:)

Gość hkjskjsdxkjsa
niee nie pomylilo mi sie. szef tej agencji tak mowil :).

Gość aquaaaahj
ale ja nie chce być modelką i chodzić po wybiegach, chodziło mi o fotomodeling. mam 162 cm wymiary : 90/65/88

Gość hkjskjsdxkjsa
no to oczywiscie ze mozesz byc fotomodeką czemu nie? :) :) to moze ty mi wyslij swoje zdjecie a ja ci powiem czy sie nadajesz co? moj mail cucarach@o2.pl

Gość no mhm
a mozesz napisac co to za agencja? w takim razie szef agencji sie pomylil. fotomodelka moze nie byc super wysoka ale nie modelka na wybieg.

Gość hkjskjsdxkjsa
hmm moze sie pomylił... ale mowił do niskich dziewczyn ze beda musiały miec 10cm buty :

Gość no mhm
pisze to tylko zeby cie ostrzec, a nie dlatego ze chce byc niemila. jesliw agencji, ktora podaje sie za profesjonalna to zaden szef nie opowiadalby tackich bzdur. jestes pewna ze to nie jacys naciagacze?brali od Ciebie jakies pieniadze?nie obraz sie ale ta Twoja waga przy tym wzroscie to tez dziwne..nawet jak jestes b proporcjonalna top jest sporo jak na modelke, oczywiscie to jest normalnie jak na "normalna" dziewczyne. a jakie masz wymiary? nie probuje byc niemila tylko mowie ci zastanow sie czy oni nie chca cie wycyckac z kasy albo jakos wykorzystac twojego wizerunku. a jak sie nazywa ta agencja?

Gość hkjskjsdxkjsa
:P to jest agencja znana na cała polske :P pracuje z big starem h&m itd niechce mi sie wiecej wymieniec :P spoko jak tam bylam przyszla policja wszystko sprawdzili :P

Gość no mhm
aha. ale jak sie nazywa agencja?

Gość nie ciesz sie tak bo zawsze
na początku jest fajnie, ja pracuje jako fotomodelka trzeci rok i wiem jak to jest. Na początku super, czujesz się fajnie i wyjątkowo, a potem zauważasz jakie reguły rządzą tym biznesem.

Gość hkjskjsdxkjsa
hmm to moze mi powiesz jakie reguły ??

Gość no mhm
no ja zgadzam sie z przedmowczynia,tez sie kilka lat tym zajmowalam. ale podstawa to dobra agencja

Gość no mhm
heh, w ogole smieszne ze nie chcesz podac nazwy agencji, skoro jest taka duza i znana na cala polske:)

Gość maria 10
przydzielel np na wybieg, sesje, reklamy, bankiety...... oj, żeby ten facet nie okazał sie zwykłym sutenerem! 60 kg modelka? pewnie do paradowania prze brzuchatymi staruchami w casynie? uważaj

Gość ściema jak nic
pewnie jacyś pseudo fotografowie chcą sobie młode dupy pooglądać nie dajcie się nabierać dziewczyny, nie bądźcie naiwne, bo potem będziecie płakać