Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HPV2

Niedepilujące c....ki kobiety

Polecane posty

Gość HPV2

Zapewne temat był nie raz ale bardzo mnie on ciekawi. 1. Ile kobiet nie depiluje sobie c...ki wcale? 2. Jesli już golą to ile mają wtedy lat? 3. Czy niedepilowana kobieta może się podobać? 4. Czy są takie, które nie golą c...ki i sie tego nie wstydzą?

Gość mojherowy kapelisik
moja była nie depilowała a miala 16 lat :D

Gość kejti pery
ja depiluje zle sie czuje jak mam tam wlosy depiluje sie srednio co 2, 3 dni

Gość a ja mialam teraz
ja tylko lekko boki gole i przycinam reszte, mam 26 lat i dobrze mi z owlosieniem;)

Gość malusia-
ja depiluje cala i zostawiam cienki pasek. mam 17 lat i robie to od 2lat

Gość HPV2
Dziękuje za sensowne, miłe i zgodne z tematem odpowiedzi. Przyznam, że bardzo mi się podobają kobiety z niedepilowanymi c....kami.

Gość Ja mam 30 i nie depiluje
nie chce wygladac jak dziewczynka

ja depiluje od 10 lat i nie wyobrażam sobie inaczej. Czasem paseczek, czasem nic. Nawet gdyby to nie przeszkadzało mojemu partnerowi - nie wyobrazam sobie nie depilowac. Powtarzam raz jeszcze - ile ludzi, tyle gustów i nie moralizujmy. Nikogo.

Gość ciekawskjaaa kka
malusia czym depilujesz?

Gość mam 27 lat
i czasami obcinam włosy i lekko podgalam,ale tlyko z boków, więksozść włosów zostaje. mąż czasem wspomni,żebym bardzije ogoliła. raz ogoliłam niemal na łyso,ale odrastanie to był koszmar - ale mąż to na szczęście zrozumiał ;)

Gość ja nie depiluje
mam 20 lat i chlopaka ktoremu to nie przeszkadza

Gość malusia-
depiluje plastrami ale niektore miejsca gole bo strasznie boli...

Nie mam zamiaru ani nikogo umoralniać ani wyśmiewać. Osobiście rozumiem, że są różne gusta. Nie twierdze też, że ktoś jest lepszy lub gorszy bo goli lub nie. Moje OSOBISTE zdanie jest takie, że bardziej podobają mi sie dziewczyny z niedepilowanym łonem. Może być też lekko podcięte ale nie koniecznie. Miałem kila dziewczyn i wszystkie posiadały włoski \"tam\". Pierwsza naga kobieta jaką w życiu widziałem miała piękne, bujne, czarne łono (pewnie stąd moja fascynacja), pierwsza dziewczyna jaką widzałem w realu też miała włoski i to było urocze... Temat założyłem po to aby zwyczajnie i w tolerancyjnym tonie pogadać na ten temat. Nie rozumiem dlaczego jak jakas fajna dziewczyna pokaże się np. na plaży z niedepilowanym łonem to zaraz wszyscy sie z niej naśmiewają albo krytykują...

Gość ciekawskjaaa kka
milusia-- mi po plastrach luszczy sie skora na wargach ehehe tak jak by spalona była no i nawet po plastrach 3 dni i odrasta :O

Gość dfgdgdfg
ja tylko zostawiam paseczek, całkowicie nie lubie bo czuję się jak dziewczynka mała

Gość Nieogolone bikini
A są tu dziewczyny, które nie podgalają po bokach okolic bikini, albo robią to tylko na plażę lub basen? Czyli takie, które mają pełne, całkiem naturalne owłosienie łonowe

Gość ciekawskjaaa kka
ja czasem nie gole nic przez kilka miesiecy bo mi sie nie chce :P ale jak by mial mi sie trafic sex (z nowym facetem) z taka cipocha to bym sie nie skusiła bo bym sie wstydziła :O Tak mi sie wydaje ze teraz faceci tego oczekuja :( No chyba ze moze tacy po 40 badz 50 to wola nie ogolone choc nie wiem moze oni jeszcze bardziej wolą ogolone . autorze ile masz lat? tak z ciekawosci pytam :)

Gość Nieogolone bikini
ciekawskjaaa kka, a wystaja ci wtedy wloski spod majtek?

Gość ciekawskjaaa kka
tak wystaja ale nie wychodze z nimi na plaze :P mi osobiscie nie przeszkadzaja ze wychodza ,mojemu facetowi tez nie przeszkadzaja :) ale woli ogolone przynajmniej do calowania :P

Odpowiadając na pytanie: mam 26 lat:)

Gość ciekawskjaaa kka
prawiczek nikt tu nie mowi ze jestem szanujaca sie :P i wypad bo jestes za mlody i glupi i jeszcze sam nie wiesz co lubisz :P

Gość HPV2 to bywalec1
jest dobrze po czterdziestce

Gość ciekawskjaaa kka
HPV2 myslałam ze jestes starszy :) ale miło wiedziec ze i młodsi lubia owłosione ;)

Kobieta z wystającymi włoskami spod majteczek... Cudny widoczek:)

Gość pipka smakuje jak lizak
a ta nieogolona jak lizak spod szafy :))))))))))

a czego to się wstydzić Prawiczek? Myślę, że tu nie ma powodu do wstydu... Mi by nie przeszkadzało...

Ciekawskjaaa kka: Zdradzisz mi może ile masz lat? (wiem, że nie powinienem pytać, z góry przepraszam).

Gość ciekawskjaaa kka
a czego mam sie wstydzic? jak jestem chora mam katar i czerwony nos to tez powinnam sie wstydzic i mu nie pokazywac? obcym sie z czerwonym cieknącym nosem nie pokaze ale własnemu facetowi i owszem niech sie przyzwyczaja :P Niedlugo bede juz stara gruba i calkiem zapuszczona hehe :P

Gość ciekawskjaaa kka
mam 30 lat

ciekawskjaaa kka: kapitalna riposta. Ale na poważnie to masz 100% racji... Nie wiem czemu wszystkim sie wydaje, że całowanie i oralnie pieszczenie naturalniej c...ki to coś trudnego. Wcale nie. Wiem, bo nie raz to robiłem. Wystarczy tylko chcieć a jak sie człowiek postara to jest zajefajnie. A z tym łykaniem włosów to totalna bzdura...