Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HPV2

Niedepilujące c....ki kobiety

Polecane posty

ja trawkę w swoim ogródku elegancko przycinam :-) bo lubię jak to dobrze wygląda. nie depiluję bo całkiem "łysy" wydaje mi się .... dziwny :-) tak samo jak wolę c...kę z odrobinką włosów, bo wydaje się ładniejsza, niż całkiem "łysa" /bez włosów kojarzy mi sie z dzieckiem, ale może to ja tylko tak mam :-))))/ pozdrowienia dla wszystkich zadbanych!

kokosz ale ja nie napisalam ze kobieta ktora nie depiluje sie nie dba o siebie !!! to jest rzecz gustu a o gustach nie dyskutuje sie aczkolwiek nie wiem czy widziales ale ktos poscil linka do fotki jakiejs piosenkarki ktora miala totalny busz , nie paietam na ktorej to str bylo ale jakbys sam zobaczyl to byc moze stwierdzilbys ze jest to obrzydliwe . Owszem nie kazda lubi depilowac sie ale ... tamto to juz przesada , wyglada nieestetycznie i oblesnie .

Gość kokosz
masz racje,egipt...faceci wymagaja nie wiadomo czego a sami wygladaja jak rolnik(bez obrazy rolnicy)....z jednym sie tylko nie zgodze ...pod pachami????facet???niedlugo bedziemy sie chyba rozpoznawac po czlonkach....tylko to nas bedzie roznic od kobiet:))

Gość kokosz
itsonly...ta piosenkarka to...Madonna....wiem,mozesz jej nie znac bo ma juz chyba po 50 tce.....:)(...takie byly czasy....gdyby stanela widzialabys tylko trojkacik a w tej pozie???

slonce w egipcie -> zgadzam sie w 100% , faceci potrafia tylko wymagac i wybrzydzac ale nie sa krytyczni w stosunku do siebie . Oczywiscie nie mowie ze wszytscy ale stosunkowo czesto zdarzaja sie przypadki ze facet chce miec ladna zadbana kobiete a sam nie dba o siebie . Osobiscie przeszkadza mi taki busz u faceta , nie mowie zebyscie wy zaczeli sie depilowac bo akurat calkowity brak owlosienia u faceta wyglada hmmm... nieco dziwnie (tak to ujmę) ale tak troche wprowadzic troche ladu i porzadku by sie przydalo :) .

Gość kokosz
zreszta.....owlosienie to sa trzeciorzedne sprawy.....dla mnie wazniejsze jest czy laska bedzie miala orgazm i bedzie zadowolona:))

Madonna? rzeczywiscie ktos pisal ale umknelo mi . Faktycznie z tym akurat sie zgodze ze kiedys bylo inaczej i nie zwracano na takie rzeczy uwagi wiec jakby nie bylo w duzej mierze zalezy to tez od wychowania oraz kultury aczkolwiek jezeli chodzi o mnie nigdy nie ulegam "masowej wariacji " nie nosze ubran ktore sa modne ale mi nie odpowiadaja , mam swoj styl i nie zmienie go dla glupiej mody tak samo jest z tym , jakby nie przeszkadzaloby mi owlosienie w intymnych miejsach to bym nie depilowala sie .Badz co badz dzis ludzie coraz czesciej ulegaja modzie i robia czasem rzeczy na ktore nie maja ochoty ale przeciez to jest w modzie wiec wypada ... (akurat chodzi mi o depilacje ale to wiesz napewno)

niby tak ale jezeli nie lubisz jak kobieta ma nadmierne owlosienia to przeciez nie bedziesz sie zmuszal aby piescic ja tam? badz tez odwrotnie . Nie wiem ... byc moze moglbys ale napewno nie ja , jezli cos mi sie nie podoba i nieodpowiada to nie potrafilabym przemoc sie i zrobic to , zreszta taki przymus nie jest efektywny , jakby nie patrzec mniej do tego przykladasz sie a efekt moze nie byc az tak zadawalajacy .

Gość kokosz
amen:)

Gość tabula rassaa
Osobiscie wole jak mam wydepilowana, z paseczkiem. Jednakze nie moge robic tego maszynka, bo mam straszne problemy z podrazniona skora, wiec chodze na depilacje woskiem, tak raz na miesiac, dwa. Potem mam gladko z poltora tygodnia i reszte czasu mam wloski, nawet nie gole z boku bo potem mam bolesne konsekwencje. Chlopakowi nie przeszkadza:)

Gość kokosz
mnie nie przeszkadza owlosienie u kobiety....mam doswiadczenie i wiem jak robic zeby"wloski nie wchodzily w zeby":) a tak jak napisal egipt...ze kobiety wsadzaja twarz w ten busz u facetow...heheheheh chyba tylko wtedy kiedy facet ma naprawde malego penisa....mam to szczescie ze moja kobieta lubi moja zarosnieta klate....to ja pdnieca i to wszystko....trzeba sie dobrac!

bo to zalezy od faceta , zreszta trudno aby caly czas miec gladka i wydepilowana , zawsze cos odrosnie ale napewno nie sa to juz klaki o 1- cm dlugosci ;) hehe a nie no przepraszam bardzo jestna to sposob : trwala depilacja laserowa ale to juz wyzsza szkola jazdy no i kase trzeba na to miec ale poki co nie stac mnie na to , jestem w koncu nawrocona studentka :D ale kiedys? kto wie :)

kiedyś chyba były inne czasy... ja lubię całować TO miejsce, więc dla powinno być zadbane, czyt: zbyt długie włosy nie sa pożądane :-). kokosz: co do (męskich) pach - to niekoniecznie depilacja, ale też warto o to miejsce dbać. staje się to szczególnie zauważalne latem... w komunikacji miejskiej, jak gość wsadza Ci pod nos swojego pachowego kłaka :-(

apropos meskiego owlosienia i golenia hehe - wlasnie faceci gola sie tam dlatego ze maja kompeks malego :) a brak owlosienia wizulanie powieksza jego rozmiary . dokladnie , jest tak jak napisales : trzeba sie dobrac ale to nie zmienia faktu ze w 100% nie jest to mozliwe dlatego trzeba umiec isc na kompromisy wszak seks ma przynosci satysfakcje i przyjemnosc a nie byc przyczna frustracji . Frustracji z tej przyczyny iz trudno byc zadowolonym przymuszajac sie do czegos aczkolwiek owe kompromisy musza miec tez swoje granice :)

Gość monis_20
ja zawsze się golę-zostawiam na środku paseczek... mój chłopak lubi -zresztą ja też. Nie golę całej bo wtedy wyglądam jak dziewczynka z przedszkola ... i nie wyobrażam sobie jak kobieta może się nie golić... przecież te włosy na cipce głupio wyglądają jak tak wystają z majtek dla mnie osobiście jest to obrzydliwe .... ile ludzi tyle gustów :) i tyle

Gość ciekawskjaaa kka
kokosz czy ty masz mocno owłosione plecy???? Czy to choroba ? nie wiem mozliwe bo 99 % facetow nie ma na plecach buszu :P gdy kobieta ma zbyt bujny zarost np pojedyncze wloski na piersiach to jest choroba wiec busz na meskich plecach tez moze byc chorobą :P ale wlasciwie nie o to chodzi czy choroba czy nie po prostu jest to Fuj i tyle w temacie :P

ano byly inne czasy ... teraz mamy XXI wiek i jak tak dalej pojdzie to chyba wszytskie kobiety beda mialy 0 owlosienia na ciele , silikonowe biusty i twarze jak barbie :O

dokladnie , wloski wystajace spod bielizny sa fuj , wglada to nieestetycznie ale jak juz pisalam ja i poprzedniczka to rzecz gustu .

Gość kokosz
dobrze ze ja nie bede wygladal jak barbie doll.... ciekawska.....w mojej rodzinie wszyscy faceci maja wlosy na klacie i na plecach.....nic na to nie poradze....geny....ale dbam o to zeby wygladac jak meczyzna na moj wiek.... co do kobiet...wloski na piersiach to nie choroba ...to hormony meskie.....a tak na marginesie te fujjj,bleee,brrrr.....to wygladaja w poniedzialkowych newsach zmiazdzone i porozrywane ciala wystajace spod samochodow......bo malolaci dostali w piatek wyplate....i to jest fujj.... mieszkam w miescie o duzej populacji Hinduskiej.....jak to byscie zobaczyly co ja na basenie....to tego polaka z kepkami na plecach byscie do lozka zaciagnely:))) a co, nic na temat lysiejacych 20 latkow????

,,sliczny " chyba tez taki sobie zapuszcze choc nie wiem czy dam rade ale byc moze na male ta\kie tyci tyci dredy starczy :D ;)

kokosz nie denerwuj sie tak :) wiesz... kazdy ma na ciele wloski i to jest normalne , jedni maja mniej a drudzy wiecej ale mozna rozpoznac czy miesci sie to w granicach normy czy tez nie a tamten koles napewno nie miescil sie w tych granicach .

Gość kokosz
ja jestem spokojny z natury .....a teraz ide posprzatac kibelek i jade na za_kupy.....bo moja powiedziala ze jak tego nie zrobie to sie wydepiluje do cna i bede musial dogadzac dziewczynce.....(pedofilia normalnie)..:))) i to bylo na tyle....do nastepnego razu ...moje mile "lyse"forumowniczki:)))))))

Teraz to co napisze moze wydac sie oklepane ale akurat w moim przypadku sprawdza sie to :) Jezeli kogos sie kocha to nie zwraca sie az tak na takie detale uwagi , przeciez jesli kochasz kogos za to jaki jest a nie za to jak wyglada , goli sie -nie goli , jest niski-wysoki , gruby -chudy itd ... Wiadomo ze pociag fizyczny musi byc ale bez przesady , nie przesatniesz kochasz z powodu Jego owlosienia czy tez innych nie pasujacych Ci rzeczy . Osobiscie mam pewien okreslony swoj ideal faceta ,co do charakteru jak rowniez i wygladu zew , tylko ze to tylko ideal a rzeczywistosc jest juz inna , nigdy nie zakochalam sie w facecie ktory przypomnialby choc w 1/4 moj ideal , a wrecz nawet jest totalna odwrotnoscia mojego wyobrazenia . I zeby nie bylo nie mam wyidealizowanego idealu , raczej jest on starndardowy :) Nie wiem ... moze nie jestem dzisiejsza wszak dzis sie licza tylko walory zew a str intelektulna jest sprawa ktora stawia sie na drugim miejscu jak nie dalszym ale ja juz tak mam i nic na to nie poradze :)

Gość ciekawskjaaa kka
kokosz i w tym twoj problem ze to cie dotyczy stąd te nerwy , wlosy na damskiej piersi to jest choroba i to sie leczy :P co do owlosionej meskiej klaty spoko ,nie ma problemu :) Natomiast jezeli chodzi o plecy coz jak zawsze kwestia gustu ,twojej partnerce moze sie podobac a dla mnie to jest fuuu :) Mozliwe ze to ja mam z tym problem bo swojemu facetowi depiluje plecy hehehe no ale chce aby był idealny :P dobra ide juz spac :P bo plote bzdury :)

Ciekawe czy dyskusja potoczy się dalej czy temat zdechnie sam z siebie... Przeczytałem resztę wypowiedzi i pojawiło się kilka nowych kwestji do których chciałbym się teraz odnieść. Po pierwsze: nieogolona c*pka wcale nie przeszkadza w robieniu minetki, włosy wcale nie włażą między zęby, przynajmniej mi. Wszystko to kwestia techniki i praktyki. Co do męskiego owłosienia przy penisie to jak ktoś woli to można przycinać lekko, żeby fajnie wyglądało, ale raczej nie na łyso - i to też jest moja osobista opinia... Co do włosów na plecach to nie wiem bo nie jestem lekarzem... Myślę, że w gruncie rzeczy nie chodzi o to, że kobieta goli swoją c*pkę czy nie. Jeśli chce tego sama z siebie bo jej tak wygodnie to jest jej sprawa (niektórzy lekarze sądzą, że golenie tych miejsc nie ma nic wspólnego z higieną). Chodzi najbardziej o to, aby jesli dziewczyna nie chce się tam golić to nie naskakiwać zaraz na nią że jest zacofana i nie pociągająca. Kobieta może być piękna nawet jesli ma tam włoski - moje osobiste zdanie.

Gość krawat
amen

Zaraz tam AMEN. Co ma AMEN do tego?

Gość Ja Wam prawdę opowiem
ja gole od 13 roku życia :P Dobrze się z tym czuje, chociaż nie robię tego bardzo często np. co tydzień. . ale nie pozwalam moim włosom się obrasnąc:D