Niklta 0 Napisano Luty 9, 2009 pierwszego stosunku Twierdzi że najlepiej usunąć oczywiście u niego za 400zł. A na forach piszą że naciąga ludzi i wymyśla choroby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja na twoim miejscu Napisano Luty 9, 2009 postanowiłabym poczekać do 1 razu... i przekonać się, może faktycznie wymyśla. jeśli ból będzie bardzo silny,wręcz nieznośny i nie da się przebić kilka razy - to wtedy idź na zabieg. nie wyawaj kasy niepotrzebnie,bo to spora suma. a ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uyopi Napisano Luty 9, 2009 Pozyjesz zobaczysz a do lekarza zawsze zdążysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niklta 0 Napisano Luty 9, 2009 18lat ,może tu ktoś się znajdzie z podobną diagnozą, żaluje że najpierw nie poczytałam opini o lekarzach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 27 lat Napisano Luty 9, 2009 nie przezywaj, to nie koniec świata. jak będziesz gotowa na seks,powiedz hłopakowi,jaki może być problem,żeby był delikatny ale też bez przesady,bo w ten sposób nie przebije... mój pierwszy facet był zbyt delikatyny i pomimo seksu (jakieś 15 razy w sumie0 NIE przebił mojej błony. a drugi facet (mąż) zrobił to za 1 razem. :) będzie ok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 27 lat Napisano Luty 9, 2009 *chłopakowi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach