Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luciilla

Pozwalacie skończyć mu w ustach? To fajne

Polecane posty

Gość Luciilla

Pierwszy raz uprawiałam seks oralny z chłopakiem. I nie miałam oporów przed połknięciem. Chciałam zobaczyć jak to jest. I nie jest wcale takie straszne i obrzydliwe jak inni wypisują! -Sperma prawie nie ma smaku (no może troszkę gorzkawa) i jest jej mało -Nie zabrudzi się pościeli :D No i chyba facet też jest happy :D

Gość krasulkaw
a klasyczny seks już uprawiałas?

Gość Luciilla
No tak. Ale ja dopiero początkująca :)

Gość krasulkaw
to daj mu jeszcze spróbować anala,facet będzie sie cieszył,że wsadził we wszystkie dziurki i wytrysnąl

Gość Luciilla
Nie :P Tamta dziurka pozostanie na zawsze dziewicza :P

Gość krasulkaw
Nei no to był żart:)nie obraź się,ile masz lat długo jesteście razem?

Gość Luciilla
Jesteśmy już razem 8 miesięcy prawie, więc myślę, że nie tak prędko mu uległam :) Hehe pierwszy seks oralny w moim życiu i z połykiem :D Chyba dziwak jestem :D

Nigdy bym nie pozwoliła . A fuj !! :P Aż mnie na mdłości zbiera :P

Są różne powody braku akceptacji: 1. nie odczuwanie miłości takiej prawdziwej do swojego faceta 2. zbyt młody wiek lub małe doświadczenie w seksie 3. wpływ wychowania - ale to najrzadziej. Do wszystkiego trzeba dojrzeć.

No dobra, ale jak np. na początku spania razem bym połknęła to facet mógłby stracić do mnie szacunek :P

Dzieciaczki jak nie wiecie o czym mowicie to po co taka zbedna reakcja jakie fuj naprawde musicie miec zbyt malo doswiadczenia albo zlych partnerow skoro nie poznalyscie tego co moze byc piekne w seksie :p

Gość Lalalalalalaal
Wlasnie lody w wieku 15 lat nie sa niczym zlym. Sa ok w sytuacji gdy mlodzi chca sie zaspokajac a nie potrafia jeszcze odpowiednio sie zabezpieczyc. I nie pisz tu prawik ze w tym wieku nie powinni myslec o takich rzeczach :P Krew nie woda :P

Noell - czym Ty się przejmujesz, przecież on już stracił do Ciebie szacunek dużo wcześniej - jak wylądowałaś z nim zw łóżku. :P Oh my God. Prawiczek jest wszędzie. Mam nadzieję, że Ci kiedyś nie odbije i nie zapragniesz zostać politykiem. :P

Aha To jak poszłam z nim do łożka i on stracił do mnie szacunek to ja do niego też powinnam stracić. Ojejku Jak my sobie wogóle w oczy możemy patrzeć teraz :P:P:P

Noell - dobrze kombinujesz. To teraz możecie bez szacunku i ku obopólnej przyjemności się seksić ile dusza zapragnie (i ciało). :)

Jak mi każe loda zrobić to go bacikiem strzelę :P I wiśta wio koniku :P:P:P

ja tez chyba w takim razie jestem dziwna bo lubie to robić:D mam zaufanie do faceta i tyle:P

Gość merry23
Ja też bardzo lubię to robić. Wtedy wiem, że on totalnie cały mi się oddaje... Nieziemskie uczucie :) ah... Ale oczywisćie nie przesadzam z nadmierną częstotliwością. Żeby zarówno i dla Niego było to coś naprawne wyjątowego... :)

Gość merry23
Święta można robić sobie codziennie :)

Ja tam połykam, nie od pierwszego zaczęłam, ale nie miałam i nie mam przed tym oporów. U mnie i u mojego partnera przynajmniej to jest taka jakby akceptacja wzajemna stuprocentowa... I dlatego się nie brzydzę. Ale nie każdy musi przecież tak miec.

Gość Magdaleniakk
Mysle ze to zalezy od stopnia wzajemnej zazylosci obojga partnerów, od tego jak blisko sa ze soba. Bardzo kochalam mojego bylego faceta i polykalam (no fakt nie wyszlo ale trudno :)). Teraz jestem z nowym. Tez go kocham ale jakos nie moge sie do tego zmusic. Z tamtym nie bylo problemu. No coz moze kiedys sie przelamie ;)

Gość pocahontas 26
Ja połknęłam przy drugim oralu. Przed prawdziwym sto****kiem. Czytałam ,ze wtedy facet bedzie super zadowolony. był ale jego penis nie zbyt był sztywny, nie wiem czemu,,,? Potem nie dązył do seksu oralnego ( choc ja chciałam ) Ale jego p***s do stosunku sie nie nadawał( miękki). Cos z nim było nie tak . Potem mnie unikac zacząał i przestalismy sie spotykać .Ale facet mi się bardzo podobał i miałam na niego ochotę . Może go nie podniecałam za bardzo,,,,;)

Gość pentax 22
bo brzydka jesteś :P

Gość Magdaleniakk
Mysle ze to nie ma nic do rzeczy czy mu sie podobalas czy nie... Fakt byla mozliwosc ze zrobilas loda nieumiejetnie(przygryzlas? :D). Ale jak facet mial problemy i przy normalnytm stosunku to napewno byl nie teges :P Po prostu mial problemy z erekcją. I po co Ci taki flak :D

Gość pocahontas 26
Nie przygryzłam :D Dobrze chyba mu było , bo miał orgazm ( wytrysk) .Zaa każdym razem kiedy spotkalismy się , miał za miękkiego . Przeciez normalna reakcja faceta na widok , laski powinna byc inna , a jeszcze pieszczoty ,,, Ale nie chce powiedziec czemu mu nie staje , moze to moja wina ? a on mi sie podoba tak bardzo ,,,, Może z moim ciałem jest coś nie tak .? Miałam partnerów wcześniej , którym stał sztywno .Więc nie czaję o co chodzi ?