Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maly problemik

Czy podczas seksu oralnego facet przytrzymuje Wam glowe?

Polecane posty

Gość Dziewczyna 19 Paulina.
:) A ja to nawet lubię. Nie jest to zbyt "wulgarne" bo mój chłopak robi to delikatnie i nie zawsze. Czasem dotyka mnie po wlosach,a ja zarzucam je do tylu raz za czas,jego to kręci :) Ale delikatny jest, i to jest wtedy fajne :)

Bo mnie to się oral kojarzy z tym, że to ja mu robię dobrze a nie ze on robi sobie dobrze moimi ustami. Pogłaskać po włosach itp - ok tez to lubie :)

aha, ale czasami robie mu loda, tak ze to on jest "aktywny" ale wtedy też mnie nie trzyma...

Gość babcia.
Seks oralny, to jedno wielkie swiństwo !!!

Gość bezimienna26
Kiedy pieszczę mojego męża ustami to on zazwyczaj drapie mnie wtedy po plecach :) Nie wiem dlaczego bo normalnie doprosić się o to nie mogę :D Czasami przytrzymuje mi głowę jak jest bardzo podjarany, ale lubię to. Najlepiej jest kiedy ja go liżę, a on jednocześnie pieści mi łechtaczkę... Wow! :) Wtedy to mogłabym ssać i ssać :D

Mój nie trzyma. Bardzo go denerwuje jeżeli musi odstawić piwo albo zgasic papierosa. Dlatego po prostu wciska mi głowę między łóżko a ścianę i po klopocie.

Gość xxccvv
przy face fucking trzymam za glowe wlosy twarz szyje, przy glebokim gardle zdaje sie na Nia choc czasem dobrze dopchnac do zakrztuszenia;-)

Gość EFRF
no własnie wczoraj robiłam loda koledze i mi trzymam głowę tak mocno wpychał go że az musiałam odskoczyc bo zbyt głęboko,niewiem czy miał za dużego czy on lubi tak mocno wpychac? czy dla faceta czym głębiej tym przyjemniej??

Gość xxccvv
zwzwyczaj tak:-)