Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigliola7

Nowe opakowanie tabl.anty a antybiotyk??

Polecane posty

Gość gigliola7

Witajcie dziewczyny. Bralam kilka lat harmonet, od grudnia przerwalam robie przerwe, ale teraz biore antybiotyk od 3 dni, a dzis dostalam miesiaczke i chcialabym wrocic do tabletek antykonc.i zaczac nowe opakowanie wlasnie dzis, ale mam jeszcze antybiotyk do czw. Co robic?? Chodzi o to czy tabletki beda dzialac mimo ze zaczne nowe opakowanie w trakcie brania antybiotyku?

Gość ona 20
przeczytaj w ulotce. Zwykle powinno sie stosowac dodatkowe metody zabezpieczajace jak zazywa sie antybiotyk

Gość ona sie pyta.
tez biore antybiotyk i jednoczesnie biore diane 35 ;//Czy ten antybiotyk moze az tak obnizyc dzialanie pigułki,ze jest mozliwosc zajscia w ciaze?

Gość ona 20
przeczytajcie co jest napisane w ulotce waszych tabletek anty lub w ulotce antybiotyku- ja biore antybiotyk Doxycyclinum i jest napisane ze moze oslabiac dzialanie tabletek

Gość gigliola7
Ok o tym wiem, ze antybioty obniza dzialanie tabl. anty. ale pytalam czy warto zaczynac nowe opakowanie dzis bo dostalam miesiaczke a biore antybiotyk, czy kontynuowac moja przerwe w braniu tabl. i zaczac za miesiac nowe opakowanie?

Gość gigliola7
juz wielam pierwsza tabl. z nowego opakowania, wiem ze najlepiej dzialaja od drugiego opakowania.