Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlyidobrymaz

Wyrzucilem zone z domu

Polecane posty

Gość zlyidobrymaz
w puszcze ja i na co mam czekac? na kolejne awantury, z reszta mam przyjaciol ktorzy beda swiadczyli na moja korzysc w sadzie

Gość gościu jaja z Was sobie robi

Gość zlyidobrymaz
rozumiem ze kobiecie trzeba wszystko wybaczac i ja usprawiedliwiac....tylko ze jest jeden problem ja od dziecka pamietalem wszystko to co mi kto zrobil, wiec w moim wypadku lzy jej nie pomoga

Gość kreem do twarzy
ciekawa jestem ile czasu sie znaliscie przed slubem, jezeli twierdzisz ze wszystko pamietasz i jej to nie pomoze, to moze lepiej ze sie rozwiedziecie bo o słonych ziemiakach z obiadu sprzed 4 lat tez pewnie pamietasz

Gość zlyidobrymaz
od roku jestesmy malzenstwem, i ja umiem sobie zapamietac kazde slowo i jak w sadzie powiem to co mam do powiedzenia na temat zony to bez wahania dostane rozwod z jej winy.

Gość zlyidobrymaz
nie wiem o co tu chodzi ale ja zolozylem tylko jeden topic, ten ktory teraz wy czytacie

Gość jo1
Moja rada.Jak ty byś się czuł za tymi drzwiami.Niby ONA ma winę ,bo cie uderzyła w twarz ok.Otwórz jej te drzwi i porozmawiajcie jak kuluralni ludzie>napewno to co zrobi la wymaga przeprosin.Pozdrawiam i życzę spokojnego wieczoru

Gość laskbcdkJSBFC.KJDBKVCJ
wześniej pisałes że pól roku a teraz juz rok po ślubie? idź dziecko walnij się w łeb i wymysl lepszą zabawę