Mysia89 0 Napisano Luty 9, 2009 Zaczęło się niewinnie. Poszłam do gina, bo chciałam zacząć brać tabletki. Zrobił mi USG. Pierwsze co wyszło to że mam zmiany drobnotorbielowate na jajnikach. Powiedział, że mam się nie martwić bo samo przejdzie ale tabletek nie dostanę, gdyż mogą spowodować bezpłodność. Potem powiedział że mam małą macicę i mogę mieć problemy z zajściem i utrzymaniem ciąży. Pyt.1. Czy rzeczywiście te zmiany znikną same? Czy naprawdę nie mam powodów, aby się przejmować? Pyt.2. Do kobiet z małymi macicami... Czy naprawdę miałyście problemy z ciążą? Jakie są szanse że zajdę w ciążę nie stosując zabezpieczeń? Pyt.3. Ostatnio boli mnie prawa pierś, szczególnie jak się pochylam, no i przy nacisku. Zbadałam ją całą i nie wykryłam nawet małego zgrubienia. Co to może być? Bardzo Was proszę o odpowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ann// Napisano Luty 9, 2009 Mysle ze powinnas skonsultowac sie z innym ginekologiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach