Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 9, 2009 przekłuć? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 9, 2009 up :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 9, 2009 no dobra :O przekłuję i wycisnę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Luty 9, 2009 tylko pozniej przemyj jakims alocholem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 9, 2009 przemyję najpierw chlapnę z gwinta :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Luty 9, 2009 Chyba nie bedzie tak bolalo :D ja bym tam go zostawila skoro jest maly :) czyms go pozmarowac ... i juz:) sam zejdzie. pozniej sa slady od wyciskania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 9, 2009 ale ja go mam na policzku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Luty 9, 2009 no to pudrem go :) ale jak juz go mocno widac i jest taki ze tylko raz go nacisnac to sie go pozbadz ..:) i palcami a nie paznokciami :) wtedy nie zniszczysz tak skory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 9, 2009 sęk w tym że to nie jest taki zwyczajny pryszcz :O jest w kolorze skóry, taka grudka malutka jak go rozdłubię igłą to nie wiem czy mi się ładnie zagoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Luty 9, 2009 ja bym go tam nie ruszala :) zakryj pod makijazem .. sam sie zagoi. a na nos jakas mascia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Luty 9, 2009 Można także bosh"em ładnie oszlifować :D Kurde nie dłub w nim :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 9, 2009 ale to nie jest taki do zagojenia mam go 2 miesiące :( myślałam ze sam zniknie i nic... zapudrować się nie daje bo odstaje od skóry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Luty 9, 2009 no to cisnij trudno w koncu sie zagoi... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Luty 9, 2009 Dwa miesiące ? :O to co to jest ?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 9, 2009 nie wiem co to :( nie mogę takiego namierzyć w necie żeby wam zademonstrować mały, chropowaty bez dziurki :O żeby coś wyszło z niego muszę dokonać nacięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Luty 9, 2009 a czy jest on bialy ?? widac takie biale?? i jest on twrdy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 9, 2009 twardy w kolorze skóry :O o matko!!! przy nosie mam takie samo gówno tylko mniejsze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Luty 9, 2009 Mój mąż ma na czole od kilku lat taki pryszczyk czy coś :O zgrubienie ale głęboko pod skórą i tam jest niestety ropa :O słyszałam ,że takie to tylko do dobrej kosmetyczki :( A może co pieprzyk rośnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Luty 9, 2009 sama tego nie wycisniesz idz do kosmetyczki :) chwilka i bedzie po klopocie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 9, 2009 no dobrze :) moze faktycznie sama tego nie będę ruszała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Luty 9, 2009 Nie rób z nim nic sama :O idź do kosmetyczki :) mój kiedyś gada rozciął żyletką lekko i tak się kurwa pyprało :O z miesiąc się goiło a na czole miał guza wielkości fasoli :O jak po trądzie wyglądał:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GriNa 0 Napisano Luty 9, 2009 Jeśli jest trochę biały to jet to kaszak- w takim przypadku można go przebić (zdezynfekowaną oczywiście) igłą i łatwo wyjdzie. Jeśli to tylko drobna nierówność skóry to broń-boże nie wyciskać ani nie dłubać bo będzie się paskudnie goić.. A i nieczystości mogą się dostać- i będzie wyglądać jeszcze paskudniej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 9, 2009 Ale zależy o jakiego pypcia chodzi:P.A lepiej na wszelki wypadek zastosować dietę antynowotworową .Tutaj jest : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3988644 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 10, 2009 nakłułam igłą i wycisnęłam bolało jak diabli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 10, 2009 Zrób sobie lepiej kurację jak napisałem bo właśnie wtedy można dorwać nowotwór:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach