Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolaksjah1q213

Pomózcie!!

Polecane posty

Gość kolaksjah1q213

Od 3misiecy mam nowe tabletki.. Teraz zostala mi oststnia tabletka i od trzech dni mam pojedyncze jasnobrazowe plamienia ciagnace sie jak sluz. Co to moze byc???? ciaza?

Gość to moze byc skutek uboczny

Gość ona 20
tez sadze ze to skutek uboczny...przeciez sama nazwalas to plamieniami a one sa skutkami ubocznymi

Gość kolaksjah1q213
Wracam w takim razie do jasminelle.. Dziekuje Ci bardzo.. ;) Mercilon mi nie sluzy.. Obolale opuchniete nogi.. Dziekuje :)

w czasie brania tabletek nie ma możliwości zajścia w ciąże!!!!!!!!! A TEN DZIWNY SLUZ to tak czasami bywa jak bierzesz tabsy!!!!! zapamietajcie WSZYSTKIE DZIEWCZYNY JAK BIERZECIE TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE NIE MA MOŻLIWOŚCI CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZROZUMCIE TO W KOŃCU!!!!!!!

Gość kolaksjah1q213
Tak ale stosowalam jasminelle przez 5 miesiecy nic takiego nie bylo.. A teraz ten mercilon dwa opakowania ok (pomijajac obolale nogi) i tu za trzecim opakowaniem z trzema tabletkami bach jakis sluz z brazowym zabarwieniem...

Gość kolaksjah1q213
Dziekuje za pomoc, musze jeszcze poczytac o tym ;) Dzieki wielkie.. ;) Jestem na tym punkcie przewrazliwiona wracam do jasminelle;)

zmień tabletki! i po problemie. możliwe że to przez nie masz te brązowe plamienia. miałam tak samo jak zmieniłam tabletki tylko takie plamienia trwały ok miesiąca

Gość do nowa333
Nie ma 100% metody anty. Nawet tabletki nie dają 100% zabezpieczenia, nawet jesli przyjmujesz je regularnie, nie masz wymiotów, biegunki itp. Zdarzaja sie wpadki mimo prawidłowego przyjmowania, oczywiscie bardzo bardzo zadko, ale jednak

Gość kolaksjah1q213
Dzieki dziewczyny.. Macie racje.. Moja gin powiedziala kiedys ze tak na serio dopiero po 2 3 opakowaniu organizm zaczyna reagowac na tabsy i w moim przypadku to byly plamienia w 3 miesiacu stosowania.. Wracam do jasminelle.. :) Cena troche wyzsza ale warto ;)

Gość kolaksjah1q213
Jesli chodzi o statystyki to wydaje mi sie ze jezlei nie ma owulacji (Efekt stosowania tabsow ) to nie ma ciazy.. Wracajac do statystyk to biora w nich udzial dziewczyny ktore nawet nie pamietaja o tym ze braly antybiotyk lub mialy wymioty.. Wiec nie wiem ak to jest ze 100% skutexznoscia

Gość ja rozmawiałam z miom ginem
i powiedział ze pomimo prawidłowego stosowania i braku widocznych zaburzen typu wymioty biegunka w bardzo zadkich przypadkach tabletka moze sie nie wchłonąc i mozna zajsc w ciąze. A nie wchłonac sie moze bo np watroba jest obciązona, sa jakies niezauwazalne problemy trawienne itd. Organizm to nie maszyna