Tika_Waylan 0 Napisano Luty 9, 2009 Żeby tworzyć prowokację trzeba być bystrym i inteligentnym. W przypadku Jarka_84 widoczna jest tylko głupota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilith88 Napisano Luty 9, 2009 Ewa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jabłkowaty germaniak 05101990 0 Napisano Luty 9, 2009 Ależ skąd, ja Jarka już polubiłem. Nie wiem dla czego? Ale prowokator z niego marny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Luty 9, 2009 Ja jestem Malwina :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość digngifd Napisano Luty 9, 2009 ania do kochania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 9, 2009 Ja mam takie co się podoba.Tutaj to udowodniono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Luty 9, 2009 Ania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość digngifd Napisano Luty 9, 2009 jarek wypierdalaj stąd cioto na inne forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jabłkowaty germaniak 05101990 0 Napisano Luty 9, 2009 Jarek_84===> nie wiem czy to prowokacja czy nie, co ty robisz ale mimo wszystko coraz bardziej się lubie. Bawisz mnie kolego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jabłkowaty germaniak 05101990 0 Napisano Luty 9, 2009 Amant Wszech Czasów k.odwetowa ===> Jakie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimena-katolicka dziewczyna 0 Napisano Luty 9, 2009 Z KAŻDYM DNIEM JAK WIDZISZ MAMY COŚ ZE SOBĄ WSPÓLNEGO JA TEŻ JESTEM MALWINA TYLKO MAM MNIEJ GRZECHÓW NA SUMIENIU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilitka 0 Napisano Luty 9, 2009 Jarku daj spokój. Nie musisz robić z siebie kretyna żeby być popularnym na kafeterii. Ja też Cię lubię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Luty 9, 2009 Magdalena :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meksykańska_ Napisano Luty 9, 2009 Alma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Luty 9, 2009 Jimena wez ty sie ode mnie w koncu odpierdol, bo jak czytam twoje wypowiedzi to mam ochote skoczyc Normalnie jestes jak bilet na tamten swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonooka nimfa 0 Napisano Luty 9, 2009 Martyna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*zimmma* 0 Napisano Luty 9, 2009 Monika Jareczku , znienawidziłeś mnie przez to imię, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TROJANY WIRUSY Napisano Luty 9, 2009 "niewiele rzeczy potrzeba by rozbawić głupca " niewielu rzeczy, pisz poprawnie jak już zgrywasz intelektualistę cioto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarek to ścierwojad Napisano Luty 9, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jabłkowaty germaniak 05101990 0 Napisano Luty 9, 2009 Jimena-katolicka dziewczyna ===> Skąd wiesz ile kto ma grzechów? Jarek_84 ===> Mnie rozbawia głupota drugiego głupca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TROJANY WIRUSY Napisano Luty 9, 2009 muszę cię zmartwić jarku, dmuchane lale nie mają emocji :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość terezjasz__ Napisano Luty 9, 2009 meksykańska_ - naprawde masz na imie Alma? Urodziłaś się w polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*zimmma* 0 Napisano Luty 9, 2009 dpczyłem kiedyś monikę więc owo imię budzi we mnie pozytywne emocje ee dobre i to:o kiedys pisałeś, ze Moniki to największe szmaty :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agdfh Napisano Luty 9, 2009 wypierdalać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Luty 9, 2009 Jabłkowaty germaniak 05101990 - Ja z Jimena ostatnimi czasy rpowadzilam bardzo zazarta dyskusje i ona twierdzi, ze wie kto pojdzie do piekla i mowie, ze bedzie beatyfikowana i kazala mi sie spowiadac, bo zjadlam cala tabliczke czekolady wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimena-katolicka dziewczyna 0 Napisano Luty 9, 2009 RADZE WAM WSZYSTKIM DO SPOWIEDZI GRZESZNICY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolcia_aaaa Napisano Luty 9, 2009 terezjasz_ - serio serio ;) Pochodze z meksyku , mój ojciec jest Meksykaninem ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*zimmma* 0 Napisano Luty 9, 2009 nie, mam niezawodną pamięć:o to kolejna moja przypadłość, po tym że wszystko wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alice1234 0 Napisano Luty 9, 2009 temat o imionach a wszyscy o jarku gadaja :/ Ala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jabłkowaty germaniak 05101990 0 Napisano Luty 9, 2009 Z każdym dniem...===> Ja też widziałem kiedyś jej głupie posty Jimena-katolicka dziewczyna ===> Pilnuj swoich grzechów :-) :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach