beattraax 0 Napisano Luty 9, 2009 Beata :) czasami sie zastanawiam, czy ladnie..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*zimmma* 0 Napisano Luty 9, 2009 wkurwiony_jacek k**wa zamknij ryj łysa klaczo bo ci j**ne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do imienia Ewa Napisano Luty 9, 2009 pewnie jarek też coś ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trutututut Napisano Luty 9, 2009 Asia ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentna_blondynka Napisano Luty 9, 2009 hejcia czemu nikt sie nie zachwyca moim imionkiem?? no ludki pliska powiedzcie cosik hihi ale superówka hihi dzięx z góry za komciaszki :))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokMalinowy 0 Napisano Luty 9, 2009 Joanna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Luty 9, 2009 Justyna ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hnhj Napisano Luty 9, 2009 aneta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zirytowana Napisano Luty 9, 2009 Nierozumiem dlaczego tak obrażasz tu ludzi...sprawia Ci to przyjemnośc Jarku...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 9, 2009 beattraax>>> mozesz przestać sie zastanawiać ;)... zludzenie optyczne :) .... Lusi ! skad wiedzialem ze tak masz na imie ???????????? :) ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Luty 9, 2009 Kabel hey Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zirytowana Napisano Luty 9, 2009 tak na marginesie : mam na imie Malwina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 9, 2009 uffff jusz myslalem ze zamkniesz mnie stopa :D...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 9, 2009 Zirytowana >>masz takie ladne imie a taki zirytowany nick ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentna_blondynka Napisano Luty 9, 2009 ej ludki pliska komciaszki dodajta no pliska pliska pliiiiska... jak sie podoba moje imionko cio?? ślodziaszkie?? Ludki to hejcia narazka ciao hihi :)))))))))))))))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ***Marcinek*** Napisano Luty 9, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ellinika Napisano Luty 9, 2009 Ksenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentna_blondynka Napisano Luty 9, 2009 hejcia dupki to znowu ja hihi i co myślicie o moim imionku??śliczniusie prawda?? słodziaszki czekam na komenciki hihi no to ciao bambino hihihi:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;************************* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Luty 9, 2009 Kabel? a co Ty robisz w tym temacie nie odpowiedziawszy na podstawowe pytanie, hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elżbietaaa Napisano Luty 9, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 9, 2009 "Jabłkowaty germaniak 05101990 Amant Wszech Czasów k.odwetowa ===> Jakie masz? " PODAM TYLKO TEJ CO MNIE PODERWIE:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentna_blondynka Napisano Luty 9, 2009 NO KURWA MAĆ MOŻE MI W KOŃCU ODPOWIECIE CO ? ZADAŁAM WAM PYTANIE DO JASNEJ CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 9, 2009 złudzenie_optyczne Kabel? a co Ty robisz w tym temacie nie odpowiedziawszy na podstawowe pytanie, hę?....... tak wpadlem na chwilke :)....hmm podalbym imie ale nie wiem ktore ? :).......mam ich wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Luty 9, 2009 może to prawdziwe? :P stawiam na Tomasz, Piotr lub Dominik i na pewno zgadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 9, 2009 alez one wszystkie sa prawdziwe ;).... z wymienionych pudlo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Luty 9, 2009 to nakieruj mnie chociaż, bo nie wiem nawet w jakim przedziale wiekowym się znajdujesz:P mam iść w stronę Kazimierzów i Zenonów?:D czy bardziej współcześnie? no dobra, ostatnie strzały... Krzysztof, Kamil, Łukasz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 9, 2009 heheh moj przedzial ? wiek ?.....hehe wiek nie jest wiekiem od trumny :D zadne z wymienionych....Nathaniel moze być ? ;), albo Nasr-ed-Din ?, Gabriel ?....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*zimmma* 0 Napisano Luty 9, 2009 kabel ma na imie Jan albo Tadeusz, czuję to i wcale nie żartuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Luty 9, 2009 a Janek całkiem ładnie :D no to ja się poddaję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 9, 2009 *zimmma*>>> a jednak zmysly Ci szwankują ;)...... przeciez podalem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach