Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGDA JUSTYNA

SCHUDŁAM!!!POLECAM DIETE!!!

Polecane posty

Gość MAGDA JUSTYNA

MAM ogromny problem, bardzo chciałabym zacząć sie odchudzać i schudnąć ale niepotrafie bo uwielbiam jeść, kocham jedzenie w każdej postacii. próbowałam ale nieumiem, niepotrafie wytrwać nawr 2 dni. pomóżcie mi proszę, wiem że to może być śmieszne że chcem się odchudzać a niemoge przestać myśleć o jedzeniu.

Gość a jak się stresujesz to też
lubisz "zajadać" stres?

Gość MAGDA JUSTYNA
tak stres i szcęśliwe chwile również

Gość już załamana ...
autorko znam ten ból. Nie potrafię NIE jeść ... nawet dzisiaj jestem na siebie wściekła ... oczywiście jak zwykle odchudzam się od poniedzialku ... a dzisiaj o? wpadlam po pracy i dosłownie rzuciłam się na jedzienie ... ;( ja juz tak nie mogę ... Powiedz mi ile masz lat i ile ważysz? próbowalaś już stosować jakieś diety?

Gość MAGDA JUSTYNA
Kochana mam 23 lata , 173 cm wzrostu i waże 73 kg ! (dla jednych dużo, dla innych mało, ale dla mnie przynajmniej o 8 kg za dużo). do tego posiadam jescze nadmiere fałdy brzuszne oraz celullit. nie jest fajnie...... ;-( smutne ale prawdziwe

Gość venge.
jezeli rzucasz sie na jedzenie, to "żrej" nikokaloryczne...np. jajka, kefiry, sałatę....

Gość ja mam 174 cm
i waże 62 kg i owiem C szczerze z rez nie wyglaam za szczupło. Ale wczesniej wazylam 70 kg wiec jakos te 8 kg ualo sie zrzucic:)

Gość venge.
jedz jogurty naturalne, słonecznik, warzywa-----schudniesz!

Gość MAGDA JUSTYNA
mam pytanie do autorki 174 cm co robiłaś i jakie diety stosowałaś że udało Ci się schudnąć 8 kg? WSZYSTKIM DZIĘKI ZA WSPARCIE I RADY

Gość MAGDA JUSTYNA
p.s. Venge postaram się robić tak jak mi napisałaś, a przedewszystkim niejeśc słodyczy. najgorsze jest to iż moja praca jest zmianowa i niezawsze moge jeść regularne posiłki, to też chyba duzo daje...

Gość Kaferyjna
dieta to tylko psychika, nic więcej, kto nie potrafi wytrwać ma słabą wolę. Najpierw należy popracować nad wnętrzem i naprawdę CHCIEĆ schudnąć, a nie pierdolić głupoty po forach w necie :D

Gość nie do końca masz rację
ale nie do końca, psychika jest istotna, nie mniej jednak odżywianie organizmu to czysta biochemia.Można zacząć od zrozumienia jak funkcjonuje nasz organizm, na czym polega metabolizm itd. Jedna z lepszych pozycji \"łopatologicznie\" wyjaśniających tą kwestię to \" Życie bez pieczywa\" Wolfganga Lutza.