Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za-gu-bio-na

Co Wy o tym myślicie???

Polecane posty

Gość za-gu-bio-na

1,5 roku temu rozstałam sie z facetem, na początku zwiazku wszystko bylo supre, byłam bardzo zakochana jednak po jakimś czasie wszystko zaczeło sie psuć- robił mi awantury, raz nawet uderzył. Po 3 letnim zwiazku z trudem podjełam decyzje o rozstaniu. Poza tym on mi odpowieadał pod kazdym względem, był zaradny, dowcipny, przystojny...itd.Po pól roku od rozstania zaczełam spotykać sie z innym ( bardzo dobry człowiek) chyba go kocham, jednak ciągle myslami uciakam do byłego a jak go widze to serce skacze mi do gardła( dodam ze on zerwał ze mną kontakt, nawet na głupie :cześć go nie stać- strasznie mnie to boli:( Co wy o tym myślicie?? P.S mam 24 lata

Co o tym możemy myśleć. Tamten facet jest częścią Twojego życia, więc to normalne, że wzbudza w Tobie jakieś emocje. Jednak dobrze, że nie jesteście razem, chyba nie chcesz być z facetem, który się awanturuje i który bije kobiety? A skoro masz u boku kochanego faceta to się jego trzymaj.

Gość za-gu-bio-na
nikt nie chce wyrazić co mysli na ten temat?? prosze o szczerość

Gość za-gu-bio-na
Monis ja o tym wszystkim wiem, i zdaje sobie sprawe że nie moge z nim być, bo nie mam zamiaru zamienic swego zycia w piekło jednak chyba nigdy nie pokocham mojego obecnego tak jak bylego mimo ze jest o wiele bardziej wartościowym człowiekiem:(

Myślę , że lepiej że tak się stało. Teraz masz dobrego faceta którego chyba kochasz . Tamten jest nie wartym uwagi dupkiem . Uderzył cię to już przesada i kto wie ile razy by to jeszcze w życiu zrobił.

Gość za-gu-bio-na
Wlasnie i dlatego wiem ze nie moge z nim być, mimo ze robie to wbrew sobie:( porażka nawet nie wiecie jak mi żle z tym wszystkim

Gość za-gu-bio-na
Nie wim jak mam o nim zapomniec, tyle czsu juz minelo a ja ciągle myśle:(

Gość babytin
zagubiona daj sobie czas boli to bardzo mocno, zwlaszcza ze byliscie ze soba tak dlugo jestes w wieku kiedy czlowiek najbardziej wszystko odczuwa. jestes juz u progu doroslosci. ciezko Ci jest ale, jak powiedziala moja kumpela- teraz jest dobrze, a potem bedzie jeszcze gorzej. skoro ten chlopak Cie teraz bil to co by bylo za rok, dwa?

Gość za-gu-bio-na
zdaje sobie z tego wszystkiego sprawe- uderzył raz, uderzy i drugi i trzeci, te typy ponoć sie nie zmieniają. tylko ja sie bije z myślami bo ponoć on ciągle mnie kocha wiem od wsólnych znajomych, przez te 1,5 roku z nikim sie nie spotykal

Gość babytin
ten chlopak nie umie panowac nad tym, co robil\tak jak ja:( wydaje mi sie ze zalezy |Ci na jego szczesciu...i dopiero jak on kogos znajdzie bedziesz mogla spokojnie spac, prawda?

Gość za-gu-bio-na
masz racje że nie panuje, nad soba. Nie wiem jak zareaguje jak sobie kogoś znajdzie ale raczej cieszyć sie z tego nie bede, mimo ze dobrze mu rzycze mimo wszystko

Gość babytin
wtedy tez bedzie to jakis cios- ale moze wtedy bedzies mogla latwiej o nim zapomniec> musisz dac sobie czas. bylam z Facetem dwa lata teraz jestem z drugim tez dwa lata\ no i czasem mysle o tym pierwszym... mimo takiego dlugiego czasu, ale juz nie czuje nic

Gość za-gu-bio-na
w tym problem ze ja nie wiem co czuje, to nie jest takie zwykłe myslenie czy tylko wspomnienia

Gość za-gu-bio-na
a zarazem zeleży mi na moim obecnym facecie, juz nie wiem co jest ze mna, nie wiem czy inni tez tak mają jak ja

Gość przejeebena to zycie ehhhhhh

Gość trelemorele___
Ja też czasami wracam myślami do mojego byłego, pomimo tego, że mnie nie szanował i zdradzał. Dlaczego tak jest? Nie wiem. Ale teraz mam wspaniałego chłopaka, jestesmy ze sobą już jakiś czas i pomimo powaracania myślami do tamtego "związku", nie chciałabym wrócić do niego w rzeczywistości. Kocham Mojego obecnego chłopaka, tamten to tylko przeszłość która zaznaczyła się w mojej świadomości.

Gość trelemorele___
PS Ten mój były wręcz przeciwnie, szukał ze mną kontaktu i na początku chciałam się z nim spotykać, ale później stwierdziłam, że to nie ma sesnu, że oszukuję samą siebie. Zerwałam z nim kontak, sama go nie szukam, tak jest lepiej. Co do Ciebie, to nie wiem, nie znam się na tym, ale może jeszcze nie jesteś gotowa na nowy związek? Niektórzy potrzebują na to miesięcy, inni roku, a jeszcze inni lat.

Gość kjsklajsdlksjf
ale masz przewalone:(

nie zakonczylas zwiazku i weszlas w nowy. po co rozpamietujesz przeszlosc?

Gość za-gu-bio-na
zakończyłam, po poł roku od rozstania zaczełam nowy

Po pewnym czasie będziesz patrzyła na niego z obojętnością. Ciesz się teraz nowym związkiem , doceniaj go.

Gość za-gu-bio-na
mami30 obyś miała racje, tak bardzo bym chciala juz nie mieć do byłego żadnego sentymentu i skupić sie tylko i wyłącznie na moim obecnym

Gość Smutny Facet
Czas jedynie czas moze wyleczyc Cie z tego i ten mezczyzna ktory jest teraz przy tobie im bardziej obecny bedzie sie staral o Ciebie tym szybciej zapomnisz o bylym.

Gość za-gu-bio-na
Dzieki Wam wszystkim za te słowa otuchy, oby stalo sie tak jak mówicie, bo nie wiem jak długo jeszcze dam rade bic się z myślami

Gość dasz rade nie ty jedna tak ma

Gość She83
pol roku od zakonczenia zwiazku to malo wiec nie dziw sie ze jeszcze rozpamietujesz bylego i nie wiesz co masz myslec, czuc itp