Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhytuyu

któa z was ćwiczy rano codzień ?ale szczerze..ćwiczy w ogóle któraś?

Polecane posty

Gość uhytuyu

JESLI CWICZYCIE RANO TO PODAJCIE JAKIS ZESTAW CWICZEN ..za malo sie ruszam i chce zacząć bo zdrowie szwankuje jestem otyłą kobietą ale chce zacząć cos robic dla zdrowia i sie ruszać..ile minut dziennie wystarczy by bylo zdrowo cwiczyć>?

Trzeba ćwiczyć myśle coś w stylu aerobik, dużo chodzić i nie jeść np. słodyczy. Ja nie ćwicze rano, chociaż mi by się tylko \"brzuszki\" przydały, ale nie chce mi się okrutnie :(

Gość Nieucywilizowana
Jak oglądam filmy o ludach nieucywilizowanych (aborygeni, pigmeje, indianie amazońscy itp.) to nie widziałam żeby ćwiczyli rano. Jak tylko mogą nic nie robić to bujają się w hamakach albo siedzą. Happy people :D

Rano nie mam czasu, ale każdego wieczora przez 15 minut ćwiczę brzuszki + ciut strechingu. Raz w tygodniu chodzę do klubu sportowego.

Gość fitneskaaaaa
zeby wam cos dalo to na zdrowie to trzeba cwiczyc intensywnie godzine dziennie matołki koziołki

A wcale nie, bo ja już po miesiącu regularnego ćwiczenia widzę efekty:P

Gość fitneskaaaaa
efekty zes chudsza ale nie ze serce i pluca masz zdrowsze.

Gość ja cwicze
naprawde ale tylko rowerek (taki w powietrzu) po 10 min codzienne rano bo tylko z udami mam problem i po 2 tygodniach 1,5 cm mniej i moze zaczne tez brzuszki bo wkońcu znowu sie lato zbliża

Chudsza nie, bo się nie odchudzam, ale brzuch się robi coraz ładniejszy. A dla zdrowego serca duzo chodzę.

Gość fsdvdfvsdfv
rano jest po to żeby się spokojnie wybudzić a nie zapierdalać mi wystarczy że maszeruję do pracy (chociaż akurat dzisiaj wstałam o siódmej i przed pracą zaliczyłam spacer z psami i siłownię ale to dlatego że wieczorem nie mam czasu)