Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naukowiec +

dlaczego????

Polecane posty

Gość naukowiec +

Jak wiadomo proces debilizacji spoleczeństw postępuje coraz bardziej. Znanym faktem jest że ludzie to debile, a wyjątki są nieliczne . ALe ja się zastanawiam dlaczego w swojej debilności kobiety są debilniejsze od mężczyzn. Dlaczego tak się dzieje? Malują sobie gęby jakimiś mazidłami. Przyczepiają jakieś gówna do paznokci. Dziwnie się ubierają, żekłbym gdybym nie był ze wsi że ubierają się wieśniacko, spodnie rurki i kozaki, spodnie opinające dupę tak że mało jej nie zmiażdrzą, jakieś świecidełka, koralii, kokardki... W wielu wypadkach nie mślą logicznie. W wielu wypadkach ich rozwój intelektualny jest na bardzo prymitywnym poziomie, i ich życie oganicza się do nauki której nie lubią i dyskotek które lubią, a gdy są dorosłe to do zajmowania się domem lub chodzenia do pracy, nie mają żadnych pasji i nie rozumieją czego takiego że mozna mieć pasję, można np zbierać monety czy znaczki a one tego nie rozumieją i jest to dla nich strata czasu i pieniędzy. Ja nie twierdzę oczywiście że tak jest zawsze. Bo jest wielu mężczyzn którzy są debilniesi od kobiet, ale jednak z moich obserwcji wynika że więcej jet jednak kobiet które są debilniejsze od mężczyzn niż mężczyzn którzy są debilniejsi od kobiet. z czego to wynika? Jak myslicie?

Gość wewer
z tego, że obracasz sie w chu... towarzystwie, skoro ci to nie odpowiada proponuję zmienic koleżanki

Gość jdlkkjjf
Ja się niestety zgadzam, choć jestem kobietą...W Polsce dużo facetów interesuję się np. piłką nożna, to niezbyt wyrafinowane hobby, ale zawsze, to jednak wyższy poziom niż interesowani się np. zakupami, jak kobiety...

Gość naukowiec +
Nie nie obracam się w chujowym toważystwie, a moje koleżanki które są prawdziwymi koleżankami zaliczają się raczej do tych mądrzejszych niż głupszych. Jednakosz idąc ulicą obserwuję ludzi, ich zachowania, czynię też obserwacje tych głupszych koleżanek i kolegów. Takie wnioski wyciągnołem na podstawie kilkuletnich obserwacji gatunku ludzkiego.

Gość adjlajdlj
to ze społeczeństwo jest takie jakie jest to wina tylko tej emanującej z wszystkich stron środków masowego przekazu subkultury która narzuca jak masz się zachowywać jak masz wyglądać inność w dzisiejszym świecie jest spostrzegana jako cos odmiennego głupiego nie na miejscu ludzie nie lubią samodzielnie myśleć wyciągać wniosków taka jest natura spauperyzowanego kulturowo intelektualnie młodego człowieka

Gość naukowiec +
jdlkkjjf, ot właśnie, masz rację! co takie jest interesującego w zakupach? jak można się tym interesować? idzie się do sklepu i się kupuje co w tym jest pasjonująceg?

Gość adjlajdlj
wiesz ja nie jestem kobieta ale lobię chodzić na zakupy lobie dobrze wyglądać bo w tedy sam sie z sobą czuje dobrze a bynajmniej nie jestem homoseksualistą sa ludzie którzy chodzą do sklepów z ubraniami i wyglądaj jak rasowe dresy idioci a sa tez tacy ludzie którzy poprzez struj taka blach rzecz próbują wyrazić swoja osobowość

Gość jdlkkjjf
No właśnie ciągle się zastanawiam, co jest pasjonującego, może to po prostu wynika z tego, że ludzie pewniej się czują, jak coś upolują, przytaszczą do domu ;) Ja studiowałam na typowo humanistycznym kierunku na dużej uczelni, zawsze lubiłam teatr i wyobraź sobie, że nie mogłam znaleźć nikogo ze znajomych z uczelni, kto by czasem miał ochotę wyjść ze mną do teatru...i to była "elita intelektualna", to co mówić o mniej wykształconych osobach...

Gość naukowiec +
jdlkkjjf Ale jest różnica iść do sklepu żeby się dobrze ubrać a INTERESOWAĆ się zakupami. Ja też lubię sobie coś czasem kupić, lubię iść do sklepu motoryzacyjnego kupić tłumik, czy do komputerowego po tusz do drukarki przy okazji popatrzeć co jest nowego, lubię iść kupić coś do jedzenia, ba a nawet raz na rok lubię cos do ubrania kupić. ALe jest róznica lubić iść sobe coś kupić, bo nowa rzecz sprawia radoś, a żekomym interesowaniem się zakupami. Jeśli się czymś interesujesz to poświęcasz na to casz, starasz się dowiadywiadć czegoś nowego o przedmiocie zainteresowania, jeśli coś zbierasz to starsz się uzupełniać kolekcje, itd.. a co jest interesującego w robieniu zakupów? darujcie sobie wytykanie ortografów bo ta się dzieje jak się na klawiaturze napierdziela szybciej niż jest się w stanie pomyśleć przez jakie u napisać chuj, a słownika w przeglądarce nie mam, to znaczy mam ale nie chce działać

Gość adjlajdlj
elita intelektualna czegoś takiego nie ma według mnie co masz na myśli o elicie intelektualnej ???

Gość jdlkkjjf
Chociaż debilizm jest też bardziej widoczny kobiet niż facetów, bo one jakby bardziej go eksponują facet nie zrobi sobie tipsów, czy nie założy 7 pierścionków ;) i poprzez takie zewnętrzne rzeczy, to bardziej widać...

Gość jdlkkjjf
No masz rację, mam trochę takiej prymitywnej rodziny, co ciągle kupuje coś na allegro, lata po stronach sklepów, wie co, gdzie i za ile i to jest zainteresowanie już ;).... No właśnie napisałam elitę intelektualną w cudzysłowie, bo też mam co to tego terminu duże wątpliwości, no ale napisałam tak, bo takie jest określenie powszechne...

Gość adjlajdlj
widzisz z całym szacunkiem dla ciebie ale myślę ze się mylisz a Paryż kolebka sztuki kolebka mody wiesz moda jest piękna jak się na niej człowiek zna i jak ma pieniądze każde cho bi niestety jest drogie zwłaszcza moda . Wyjdź na ulice i zobacz jaki ten kraj jest smutny nawet w ubiorze to widać wszystko jest spowite szarością albo różowo szare

Gość adjlajdlj
moim zdaniem inteligencja sie przejawia kultura i wiedza wiesz życie nas uczy bycia inteligentnym tego sie człowiek nie nauczy z książek to trzeba przeżyć z biegiem lat wyrabiają sie u nas pewne poglądy opinie które sa nieodymienie związane z intelektem

Gość jdlkkjjf
adjlajdlj...> nie wiem czy dobrze Cię rozumiem, bo trochę nie składnie piszesz. Ale chyba chodzi ci o to, że to że jest się "elitą intelektualną" nie determinuje, że jest się kulturalnym człowiekiem, no masz rację z tym że od tych ludzi wymaga się więcej, po to są te zajęcia, biblioteki, jakieś dodatkowe sympozja, konferencje żeby budzić te wyższe ludzkie potrzeby, pobudzać do myślenia...

Gość a teraz powiem ja
Naókofcu ,dziekójemy tobie za topik. Ó nas szaro bóro i nijako . Kolerzanka moze taka debilniejsza znalazla Tfuj topik i teraz wszyscy na bżóchach larza. Bióro rzyje dzieki Tobie . Jestes debesciak Marta Sylwia Grzegorz Marcin Witek Kasia Mirek Ela Łukasz Pozdrawiamy i dziekujemy Ci A od szefa to bys premie dostal

Gość adjlajdlj
rozumiem masz racje i to jest nie do podważenia jeśli chodzi o sympozja książki itp ale też musisz wiedzieć ze nauka czasami nie idzie w parze z inteligencja Jan Nowicki kiedyś tak powiedział na jednym z swych wywiadów ze człowiek mądry to ta prosta nie wykształcona osoba która swa wiedzę bierze z życia a nie plagiatuje różne stwierdzenia z książek czy innych środków masowego przekazu nie chce szerzyć idei proletariatu ale uważam ze po część jest w tym racja wiesz jak obserwuje moich dziadków którzy urodzili się przed wojna i ich opinie dotyczące zycia to ja jestem w głębokim szoku ze ludzie nie mający wykształcenia wiedza tak dużo o życiu

Gość adjlajdlj
wiesz nieskładna mowa i pisownia to globalny problem ale dzięki ze zwróciłeś mi uwagę

Gość jdlkkjjf
jasne, tylko widzisz, to pokolenie wojenne jest też specyficzne realia historyczne kształtują od górnie...są wykształceni idioci, ale są też niewykształcenie bardzo wartościowi ludzie..nie każdy ma w sobie mądrość życiową.

Gość jdlkkjjf
nie chce się czepiać z tą nieskładnością ;), tylko po prostu nie do końca mogłam zrozumieć o co ci chodzi.

Gość autor ma na pewno rację
i ja mu ją przyznaje mimo, iż jestem kobietą:P Faktem jest że wiekszość kobiet to debilki.