Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ike i s-ka

Kamasutra i walentynki

Polecane posty

Gość Ike i s-ka

Co o nich sądzicie? Z jednej strony Kamasutra - sądze, że jeszcze w Polsce mało znana i mało popularna. Z drugiej - walentynki - gdzie popularność przerosła już to 'święto' i pojawiła się kultura antywalentynkowa. Jednak obie wspomniane 'pozycje';> się ze sobą łączą. a jak zareagowalibyście gdyby Kamasutre przenieść do świata wirtualnego? to nawet mało powiedziane. Przenieść do świata wirtualnego biznesu ;> polecam artykuł o pomysłach ewolucji Kamasutry: http://intermen.pl/new/content/view/498/61/

Gość misiek4286
Myślę, że rzeczywiście w Walentynki ludzie częściej zwracają uwagę w kierunku Kamasutry. Zarówno Kamasutra, jak i sztuka kochania ewoluuje na przestzreni dziejów. Więcej można o niej przeczytać na stronie: http://planetakobiet.com.pl/artykul-338 kamasutranaszychczasow.htm#1 Polecam:)

Gość misiek4286
Poza tym myślę, że taka internetowa Kamasutra ułatwiłaby wielu kochankom do niej dostęp a co Wy o niej myślicie?

Gość joasia4786
Na pewno mają wiele wspólnego a dodatkowo zwłaszcza 14 lutego:) ,,Przewodnik dostępny na stronie www.SEOsutra.pl jest idealnym przykładem tego, jak starożytna Kamasutra ewoluowała i jest postrzegana współcześnie. Znajdziemy na niej zaskakujące inspiracje starożytną sztuką miłości połączone z nowoczesną technologią. Wzbogacą one sztukę miłosną. Dostarczą różnego rodzaju doznań, każda innych. Dodatkowo mogą nas wiele nauczyć." Zapraszam do zapoznania się z nim:) naprawdę warto:)

Gość gosia1993
nie wiem co sądzić na ten temat, bo jeszcze się tym nie interesuję. dopiero w przyszłości będę :)

Gość klamra85
Uważam, że to dobry pomysł... tym bardziej w takim gorącym okresie jak Walentynki...

Gość 20tka
Walentynki to szczególny dzień w którym miłość nabiera innego wymiaru. Czasem w szale dni codziennych zapominamy o okazywaniu uczuć (choc wiadomo nalezy sie tego wystrzegać jak ognia) a walentynki w jakis sposob wynagradzają zaniedbania poprzez swoj szczególny nastrój calego dnia. Kamasutra pokazuje jak wazne jest połączenie zycia emocjonalnego z fizycznym zakłada jedność ciala i ducha. http://www.seosutra.pl/moim zdaniem świetnie obrazuje jak pogłębić uczucie miedzy parą kochanków a przy tym "mieć dobrą zabawe"

Gość blackrose91
Moim zdaniem na tej stronce: http://planetakobiet.com.pl/artykul338-kamasutranaszychczasow.htm#1 zostało to bardzo dobrze opisane... Kamasutra to nie tylko "pozycje seksualne" jak niektórzy myślą...ale także poznanie dwóch sobie obcych ciał, aby stały się bliższe...to także pogłębianie uczucia między dwojgiem ludzi... Myślę, że Walentynki to wspaniały czas na odkrycie lub doznanie "czegoś nowego" ;)

Gość mased
Zajefany artykul :)

Gość Chaszka
Pomysł świetny. Utrzyma się i po walentynkach. Czasy wyzwolonych singli, nastawionych na karierę nie pozwoli mu zniknąć. Tylko, żeby stronka była jakoś odpowiednio zareklamowana , załącznik do Google był by mile widziany ;p

Gość mike1212
Seosutra.pl - połączenie seksu z promocją w wyszukiwarkach... Myślę, że każdemu kto ma swoje www, przydadzą się informacje zawarte na tej stronie.

Gość Kamasutronek
Internetowa kamasutra to moim zdaniem bardzo dobry pomysł - łatwiejszy dostęp dla kochanków szukających nowych doświadczeń. Myślę, że ten projekt szybko się rozwinie i przyciągnie wielu sympatyków.

Gość cellulit STOP
cellulit STOP!!!! www.thermacuts.ocom.pl

Gość magalik
Myśle, że ta firma jest mało znana i potrzbuje większego rozgłosu.