Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pytajaca sie

takie mam pytanie...

Polecane posty

Jestem w 14 tc, w 12 tc mialam grype, ktora sie ciagnela ponad tydzien, ale jest juz ok o zauwazylam, ze odkad mialam grype strasznie boli mnie glowa po lewej stronie jakby w okolicy skroni/ucha/szyi...Nie caly czas, ale kilka razy dziennie, bol o roznym naisleniu. Sama nie wiem, czuje w kazdym razie ucisk. Tak zaczela mi sie grypa, a teraz kiedy calkiem przeszla nadal to czuje i tak sie zastanawiam czy powinnam udac sie do lekarza czy to moze "jeden z urokow ciazy". Jak myslicie?

Gość dla mnie dziwne
to zastanawiaj sie dalej:P to chyba oczywiste, ze masz isc do lekarza, chyba ze chcesz czekac, az calkiem sie zalatwisz.

Pytam dlatego, bo w ciazy generalnie nie mozna brac zadnych lekow, podcas grypy nie brala i sama mi przeszla, wiec tak sie zastanawiam czy to tez samo mi przejdzie z czasem. O to mi chodzilo.

Gość dla mnie dziwne
rozwalaja mnie akie panienki jak ty i ich glupie pytania... co ty, 5-letnie dziecko jestes?

Gość dla mnie dziwne
nie rozbrajaj mnie, od tego jest lekarz, zeby stwierdzic czy ci cos jest. ponadto niektore leki mozna w ciazy brac-lekarz sie na tym zna i na pewno ci cos poradzi. no chyba, ze chcesz czekac, bo moze ci przejdzie:P a co jesli naprawde zachorujesz?

NIe umiesz pisac normalnie?? Jak masz ochote sie porzucac to znikaj stad, albo pisz po ludzku!!

Gość dla mnie dziwne
zrob sobie syrop z cebuli, miodu i soku z cytryny, jesli sie boisz tabletki brac. ja bralam w ciazy oscillococinum i syrop prawoslazowy na kaszel. i cerutin czy rutinoscorbin nie zaszkodzi.

Gość dla mnie dziwne
po prostu zadajesz pytanie jak male dziecko-my lekarzami nie jestesmy przeciez. masz watpliwosci-zapytaj w aptece lub skonsultuj sie z lekarzem.

Ty akurat nie jestes lekarzem, ani ja, ale moze ktos tu jest ;) , ale dzieki za rady. Wybiore sie jednak do tego lekarza, bo to meczace jest.