Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaleniakk

Gra komputerowa dla chlopaka na Walentynki

Polecane posty

Gość Magdaleniakk

Wiem ze to malo romantyczne, ale zastanawiam się czy mu nie kupic Że może lepsze to od typowych serduszek, fotek, czekoladek itp .. Wczoraj przegladalismy gazete komputerowwa i on zachwycal sie nad pewna gra, ze chetnie by w nia pogral, ze napewno musi byc swietna itp same superlatywy. Co sadzicie o tym pomysle? No jeszcze jeden fakt: jest droga - 130 zł... No ale jakoś wyciułam tą kasę :D

Gość Magdaleniakk
Nie che kupowac jakiejs tandetnej poduszki serca albo rozowej ramki ze swoim zdjeciem :P

Gość Magdaleniakk
Mass Effect :)

Gość Magdaleniakk
Ma 21 lat ale lubi sobie czasem pograc :) Zreszta ja tez takie rzeczy lubie :D No moze innego typu gry :)

Gość kalinkaczerwona
ja mojemu maniakowi nie kupilabym gry, bo nie widzialabym go przez tydzien.. musisz sie liczyc z tym ze chlopak zajmie sie gra na dlugie godziny a ty bedziesz sie nudzic

Mass effect jest fajny. :classic_cool: mi mała, mój wujek ma 54 lata, poważną posadę i solidne uzależnienie od playstation... tak więc średni wiek gracza wcale nie jest równy temu, w którym przechodzi się mutację głosu :P

Gość Magdaleniakk
Nie no o to cię nie boję bo zawsze ja byłam wazniejsza od gier :D Ale jak tak bardzo ma sie cieszyc to przecierpie :P:D W koncu to tylko gra akcji - wiec przejscie zajmie mu max 20h.... Gorzej jakby to bylo rpg :D

Eee tam, jak byłam mała był moim ulubionym wujkiem :P Gorzej jak ktoś kosztem takich rozrywek totalnie olewa obowiązki domowe czy innych domowników... ale w rozsądnych granicach, nie widzę powodu dla którego miałabym z czasem wyrosnąć z science-fiction, anime czy gier komputerowych.

Gość poboli i przejdzie
o suuuuuuuper prezent bedziesz miec kilka wieczorow wolnych:P

Gość Magdaleniakk
Mi to nie przeszkadza. :P Moze wreszcie napisze ta prace licencjacka :P Tyko kurcze, czy to nie za drogie? :P

Gość Magdaleniakk
[imoen tez przeszlam BG :D ekstra gra :classic_cool: rozebrac się? Nuuuuuuuuuda :P Zastanawialam sie tez nad gra Twister :D Chyba dzisiaj wybiore sie na polowanie po sklepach :D

Gra komputerowa dla chlopaka na Walentynki a tydzien temu był tu topik o tym jak to dziewczynie rozpada sie zwiazek z powodu nadmiernie spedzanego czasu przez jej faceta na grach komputerowych ... Wiec jak chcesz ocalic zwiazek kup mu lepiej * "chińczyka" * chinczyk - stara gra planszowa dla dwojga lub wiecej osób spelniajaca wymogi wspolnego przebrniecia do mety za pomoca pionków plastikowych :P... przesuwanie pionków jest uzaleznione od rzutu kostka :P

Gość Magdaleniakk
brat_niedzwiedz u nas sytuacja jest trochę inna :P To ja wiecej gram w gry :D I czasami to mój chłopak jest zazdrosny o np. World of Warcraft :D

Moja mama kiedys obiecała sobie kupic robota kuchennego w grudniu .. ......... a ze sie zblizały swieta ..... to go kupiła ojcu na prezent gwiazdkowy :P:P:P:P jesli wiesz co chce przez to powiedziec :P

Gość Magdaleniakk
Hehehehehe :P Dobre Bracie :D Tylko że ja nie lubię gier akcji - a taki jest Mass Effect. A on uwielbia :) Więc to nie będzie prezent dla mnie :)

Gość Mass Effect to
RPG z elementami akcji ;).

Gość Magdaleniakk
To w takim razie też sobie pogram :D

Niesamowicie wkurzające są wszelakie \"elementy akcji\" w rpg :O Dobra walka, to turowa walka. Ewentualnie taka w której da się ustawić tyle autopauz, że jest niemal turowa. :D

Gość Magdaleniakk
E tam turowa :D Ja nie przepadam :) Wolę takie w stylu Oblivion, Gothic..........

Ja tam wyrosłam na papierowych rpg, gdzie się grzecznie turowo rzuca kostką :P Jak walka jest typu zręcznościowego, to ma niewiele wspólnego z rpg, bo więcej zależy od tego czy wycelujesz w coś czy nie, a nie ile masz siły czy zręczności. Tomb raidera lubiłam w swoim czasie, ale już mi przeszło :P Choćby w tym naszym ostatnim wiedźminie, przez taki a nie inny system walki mieliśmy nie rpga, a sympatyczną przygodówkę z banalnymi elementami zręcznościowymi.

Gość Magdaleniakk
W Wiedźmina nie grałam bo mam zbyt słaby sprzęt ale dokupie w niedlugim czasie co nieco i wtedy bede smigac :) . A najlepszą grą jest dla mnie mmorpg - World of Warcraft. Bardzo polecam. W sumie nie znam osoby którą by nie wciągnęło po zagraniu w nią.