Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madonnnnaa

czy tabletka ANTYKONCEPCYJNA DZIAŁA po pierwszym dniu ? czy po 7 DNIACH ??

Polecane posty

Gość madonnnnaa

jeśli wzięłam tabletkę 1 dnia okresu a inne codziennie o tej samej godzinie czyli o 22.00 to jestem już zabezpieczona po 1 TABLETCE ???? Mogę się kochać bez prezerwatywy ???

Gość madonnnnaa
????????????????????????? odpiszcie prosze

Gość madonnnnaa
HALO WYPOWIADAJCIE SIĘ, JA NIE MAM ŻADNEGO DOŚWIADCZENIA:(:(:(:(

nie umiesz czytać? :O po 1 tabletce NIE jesteś zabezpieczona.

Gość madonnnnaa
inni mówią ze po 1 jestem , a ty mówisz że nie!!!!!! a dlaczego nie jestem zabezpieczona po 1 skoro ona wchłania się od 3-4 godzin i ma działanie natychmiastowe.. chyba :/ :[:[ :|

to po cholere zakladasz temat z pytaniem, skoro wiesz lepiej?

Gość madonnnnaa
ANN_ nie musisz być taka chamska to po pierwsze, po prostu się pytam ... nie musisz sie wypowaidac po za tym sama nie wiem inni mówią tak inni inaczej już wkoncu nie wiem :?!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość fujujuj
jeżeli wziełaś w pierwszym dniu krwawienia miesiączkowego to jesteś zabezpieczona od pierwszej tabltkli a jeśli nie t dopiero od przyszlego cyklu

nie jestem chamska. po prostu denerwuje mnie fakt, że nie przeczytałaś nawet ulotki ani nie spytałas lekarza. Jesli to twoje pierwsze tabletki, nie jestes zabezpieczona po pierwszej, organizm musi sie przestawić, musi miec na to czas, prawda?

Gość madonnnnaa
uwierz mi przeczytałam ulotke!!!!! na prawde!!! lekarza nie zapytałam bo byłam taka zestresowana że wypadło mi to z głowy ,chciałam jak najszybciej z tamtąd wyjść. Ok to po której tabletce zaczną one całkowicie dzialac????

Gość fujujuj
Nie gadaj jej głupot! tabletka wchłanie się 4 godziny i jeżeli wzieła pierwszego dnia krwawienia to jest od razu zabezpieczona!

Gość fujujuj
madonnnnaa od pierwszej jesteś już bezpieczna :) ja pytałam lekarza , kiedy 2 lata temu rozpoczynałam swoja przygodę z anty.

Gość fujujuj
madonnnnaa poza tym polecam: antyforum.pl

Gość madonnnnaa
fujfujfuj dziekuje CI!!! że jesteś wyrozumiała!!!!! :):*

różne sa opinie i rozne tabletki. Tabletki nie dzialaja po pierwszym dniu i trzeba odczekac jakiś czas i miec w pogotowiu dodatkowe zabezpieczenie, niestety, o tym mowi się rzadko i wiekszosc ginekologow nie informuje o tym swoich pacjentów. ja rowniez nie zostałam poinformowana kiedy dodtawałam pierwsze tabletki.

Gość fujujuj
Ann_ ale głupoty gadasz, jakie różne tabletki? każde działają tak samo, zresztą chyba sama nie czytałaś ulotki. Gdybyyśto zrobiła to byś się dowiedziało jasno, że rezultatem przyjmowania tabletek jest m.in.zahamowanie owulacji. Od pierwszej tabletki przyjetej w pierwszym dniu okresu spełnia swoje zadanie. Nie dopuszcza do owulacji, zmienia ściankę macicy.

Gość madonnnnaa
jedena mówi tak ,druga inaczej .... eh :(

Gość fujujuj
Dzialanie antykoncepcyjne zaczyna sie od 1szej prawidlowo przyjetej tabletki , bez wzgledu na to, ktore to opakowanie.

Gość madonnnnaa
ale ja dostałam okresu po południu... a tabletkę wzięłam dopiero o 22, to nic się nie stało?? a krwi już dużo mi zleciało.... czy ta tabletke trzeba wziac jak tylko sie zobaczy ze dostało sie okresu? sorki za dosłowność ....

Gość fujujuj
Nie, doba trwa 24 godziny więc się zmieściłaś w pierwszym dniu.Na drugi raz radze odwiedzić forum: antyforum.pl Tutaj dużo ludzi kompetentnych :)

Gość madonnnnaa
????????

Gość fujujuj
Powiedziałam że wszystko w porządku.

Gość fujujuj
mieściłaś w pierwszym dniu.

Ulotke czytałam i to nie jedną, dlatego z własnego doświadczenia wiem, że na ulotkach napisane są rózne rzeczy, co do przyjmowania tabletek. Ale co bedę sie wykłócać, w koncu to nie moja sprawa, czy bedziesz ubezpieczona czy nie

Gość madonnnnaa
ufffffff dziekuje fujfujfuj odetchnęłam z ulgą... teraz czekam aż mi sie skonczy okres, jestem juz po 3 tabletce dzisiaj będę przyjmowała 4 :)

Gość fujujuj
nauczyc sie czytac ze rozumieniem :)

Gość madonnnnaa
????

Gość fujujuj
nauczyc sie czytac ze rozumieniem - do ann, a ty madonna przestan sie zamartwiac.Dbaj o regularnośc przyjmowania tabletek i ciesz sie swobodą.