Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarekJ

Jak zachęcić dziewczynę do palenia

Polecane posty

Gość MarekJ

Cześć, mam problem. Chciałbym aby moja dziewczyna paliła, ale ona silne sie przed tym wzbrania. Jak ją przekonać? Sam nie palę ale chcę żeby ona to robiła. Moim marzeniem jest żeby paliła conajmniej 3 paczki dziennie. Warunkiem jest też żeby paliła możliwie najmocniejsze papierosy. Chciałbym obserwować jak coraz silniej wpada w nałóg. Jak głeboko zaciąga się gęstym, gryzącym dymem. Chce żeby była tak uzależniona by nie mogła wytrzymać dłużej niż 10 min bez papierosa. A gdyby była do tego zmuszona... potem paliła by 2 albo 3 fajki jednocześnie, albo odcinała filter żeby dym był jeszcze mocniejszy. Czy to możliwe żeby ją do tego przekonać??

Gość tez czeeekam
-173/10

Gość nikłitin
:D:D:D

Gość wróc z powrotem do szpitala co

Gość mysle
mysle że jak najbardziej tak! Kup poradnik "jak zostać nałgowym palaczem" i wprowadzaj rady w jej życie! Na początku będzie się wkurzać, ale polubi to, nie przejmuj sie. początki są zawsze najgorsze.. ja moja dziewczyne nauczylem palic jak miala 20 lat teraz wyglada jak cien czlowieka i jestem dumny

Gość MarekJ
A co sądzicie o tym żeby zamknąć ja w małym pomieszczeniu, dać 2 paczki fajek i nie wypuszczać dopóki ich nie wypali?

Gość mysle
nie wtedy się do tego zrazi. musisz być delikatny jak i konsekwentny to jest tak samo jak z analem

Palenie papierosów powoduje raka płuc i choroby układu krążenia.

dym papierosowy zawiera ok 4 tysiące szkodliwych substancji i tylko jedną przyjazna człowiekowi

Gość MarekJ
Tak, codziennie będę ją dokarmiał fajkami, najpierw zacznę od lekkich slimów, ale codziennie więcej, potem zapropinuję mocniejsze. Już nie mogę się doczekać widoku jej wysuszonej skóry i drżących od nadmiaru nikotyny palców. No i lekko zachrypłego głosu...

Gość MarekJ
Bo wiecie, mi chodzi o to, że jak ona uzależni się od tych papierosów, to będzie chciała cały czas coś mieć w ustach. Wtedy nie będzie miało znaczenia czy ona będzie miała w ustach papierosa, trzy papierosy naraz, fajkę, kubańskie cygaro czy mojego penisa. Wiadomo, kasa na papierosy się skończy kiedyś, a mój penis będzie zadowolony jak ona bedzie go cały czas trzymała w ustach!!

Gość mocny jaca
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD