Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalinkaDK

Dieta kopenchadzka 10.02.09r START

Polecane posty

Gość natalinkaDK

Witam Dzis zaczelam diee kopenchadzka, u mnie sniadanie nie istnieje z tego wzgledu ze nie cierpie kawy, a nieiwem czy moge pic herbate. Wiec od rana na wodzie, i jestem po lunchu, ale ani 2 jajek nie zjadlam tylko jedno, bo szczerze woiac juz mi sie nie chcialo... Jadlabym ale jakies inne rzeczy;) tak wiec teraz czekam na obiad, juz to widze jaki bedzie smakowity;/ ale cóż trzeba przecierpiec, narazie jestem madra, zobaczymy co bedzie jutro;D Czy ktos sie przylacza??

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
najpierw naucz sie odmieniac slowo Kopenhaga, a potem mysl co dalej.. a w ogole nie polecam.

Gość natalinkaDK
Ok, popełniłam błąd pisząc to słowo

dwa..

Gość natalinkaDK
dlaczego nie polecasz?? Ja bym chciała schudnąć tak 8 kg ;)

Gość natalinkaDK
nie jesteśmy na forum zasad pisowni tylko diet

nie polecam bo jest nieskuteczna- chudniesz szybko, ale tyjesz jeszcze szbciej.

Gość natalinkaDK
no wiadomo, że jak sie skończy doeta i bede jadła za dwóch to bedę tyć, ale ja zamierzam się pilnować

jaaaaaaasne. Tez zamierzalam. Po 13 dniach jestes tak wyposzczona ze nie ma mocnych..

i wcale nie trzeba sie opychac :) wystarczy wrocic do nawykow sprzed..

Gość natalinkaDK
I wytrzymałaś 13 dni?? Gratuluje;) a Moge spytać ile schudłaś i ile przytyłaś spowrotem??

ja ja juz kiedys stosowalam i wytrzymałam do 9 dnia bez efektu jojo tylko trzeba pamietac ze po diecie nie mozna zaczac sie opychac jesc trzeba zdrowo ja mam taki plan:)

Gość barmut
Witam wszystkich.Ja zaczelam tez te diete przed 4 dniami.Jak sie czuje? Dobrze.Najwazniejsze jest aby w glowie uswiadomic sobie ,ze sie nieumrze od razu z glodu !!!Bynajmniej ja tak musialam bo mialam apetyt na slodycze i "podgryzanie".Moja wyjsciowa waga 85,00kg. Po usunieciu woreczka zolciowego przybylo mi w ciagu 4 tyg.4 kg!! Zaczelam cwiczyc - codziennie 1 godz.z kaseta Cindy Crawford -krztaltuj swoje cialo(polecam )! Po 6 tygodniach cwiczen rozpoczelam diete. Moim celem jest teraz dostarczyc wiecej bialka organizmowi (ktore jest w tej diecie) aby rozbudowac miesnie i dodac im "sily" budulcowej. Uwzielam sie i jestem z siebie dumna, bo uwazam ze dieta pomoze ale miesniom tez trzeba pomoc by niezostaly "sflaczone". Na dzien dzisiejszy mam 79,00kg ( 1 kg.spadl mi przy diecie na 4 dniu).Jestem swiadoma ze niemam co liczyc na duzy spadek wagi bo cala energia mi idzie na miesnie, ale napewno dam wam znac jak bede wygladac po 13 dniu. Czuje sie dobrze. Dodatkowo sporzywam Centrum 50+(dla seniorow) bo sa tam wszystkie witaminy w wiekrzych dawkach niz w innych preparatach (niechcialabymmiec po pol roku wypadajacych wlosow)a ponadto nieodczowam obnizki witamin. Wypijam ok.2,5 litra wody dziennie (naturalnie musze tez "biegac" do ubikacji)+ wieczorem herbatka z melisa zamiast piwka. Codziennie po cwiczeniach oczywiscie goracy prysznic i nacieranie olejkiem lub balsamem tlustym aby skora byla elastyczna i powoli sie skurczala (po ciazy niemam rozstepow ale niestety zlogi tluszczowe , bo przestalam tez palic i niepale do dzis). Tak wiec jak widzicie niezle nazbieralam tych kilogramow sobie, ale tez teraz wypowiedzialam im walke.