Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hanna22

szyjka zamknieta- czy mogłam zajść w ciążę?

Polecane posty

/witam mam bardzo nieregularne cykle,dlatego zeby określic owulację stosuję testy owulacyjne, tak więc 5 lutego wieczorem ten test wyszedł pozytywny, jednak z różnych względów kochaliśmy się dopiero 7 lutego wieczorem, przed stosunkiem sprawdziłam szyjkę i była juz zamknięta...jak myślicie czy mogłam wtedy zajść w ciążę...czy juz nie ....wiem że kom jajowa jest zdolna do zapłodnienia 24 godziny i nie wiem czy sie zaapałam....bo na testach owylacyjnych pisze, ze wskazują owulacje która nastapi do 36 godzin... jak myslicie jestem bardzo niecierpliwa.... a za wczesnie na test ciążowy.. pozdrawiam forumowiczki:)

Szyjka tak szybko się zamyka. Kilka dni trwa poki sie na dobre zamknie. Trudno cokolwiek powiedzieć. Ale skoro test wyszedl 5go, to znaczy że pewnie 6go mialas owulacje, czyli na upartego - sex 7go może przynieść sukces.... ;)

dziękuje za odpowiedz:) bo właśnie doczytałam, że że ostatni dzień wystąpienia śluzu płodnego wskazuje na owulacje, czyli u mnie było tak 6 a 7 sex czyli jest jakaś szansa...ale przekonam się za co najmniej 10 dni... pozdrawiam

nic, musisz poczekac, z doswiadczenia wiem ze lepiej jest wspolzyc przed owulacją, plemniki potrafia i 6 dni przezyc i trafia na owu.

Gość elemele dudki
myśle, że skoro zamknięta to nie powinnaś zajść wtedy w ciążę... a jesli do tego juz nie miałaś śluzu płodnego to na pewno nie będziesz w ciąży:( próbuj w następnym cyklu