Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona...

Co waszym zdaniem powinnam zrobic? Chodzi o prace.

Polecane posty

Gość zamyslona...

A więc mam 23 lata. Studiuje kierunek humanistyczny. Do tej pory zazwyczaj szukałam pracy biurowej. Ostatnio pracowałam na pół etatu jednak z góry było powiedziane ze to tylko na pewien okres czasu praca i właśnie sie skończył ten okres. Szukam właśnie nowej pracy - mieszkam w warszawie więc teoretycznie nie jest to aż tak trudne, ale albo stanowisko mi nie odpowiada, albo płacą 1000 - 1200 zł. netto wprawdzie ale jak na mieszkanie w wawie to trochę mało. Jakiś czas temu zainteresowałam sie praca na stanowisku asystentka stomatologiczna - do końca studiów mogłabym pracować w takim charakterze - myslę ze by mi to odpowiadało. Jednak kurs który trwa 3 tygodnie kosztuje 800 zł. trochę sporo. Zwłaszcza ze nie mam 100% pewności ze potem będe pracować jako ta asystentka stomatologa. no i to zawsze miesiac poświęcony na kurs a nie na prace. W dodatku zaczyna sie on w marcu. I teraz nie wim co robić, bo mogę podjąć teraz prace za 1000 zł. przez miesiąc - potem 1200 netto. lub nie podejmować i iść na ten kurs. Tyle ze taka asystentka tez nie zarabia kokosów. Poradzcie coś bardzo was proszę.

Gość zamyslona...
to ponoć zależy od gabinetu................. słyszałam że od 8 do 14 zł za godzinę. Tak mniej więcej.

Gość zakochana lub nie
hmm. nie wiem co ci poradzić, ostatnio w ogóle coś ciężko jest z pracą :( kryzys czy coś.

Gość aleksander kwasniewski
tutaj jest praca zawsze i dobrze placą http://odloty.pl/

Gość zamyslona...
taaaaa zabawne

mysle, ze zawsze warto zainwestowac w siebie to raz a dwa- ze tpraca asystenta stom. jets bardzo ciekaawa i chyba dobrze platna moze byc poza tym, zawsze masz dodatkowy kutrs jak cos i dodatkowa umiejetnosc,ktorej pewnie po tych studiach humanistycznych juz nie nabedziesz pozniej mysle, ze towyjatkow aokazja i powinnas skorzystac

Gość aleksander kwasniewski
taaaaa zabawne wcale nie . Placa naprawde dobrze . Od 4- 10 tys zł netto miesiecznie

Gość aluleczka774
Jeśli chcesz pracować jako ta pomoc stomatologa to idz na kurs a jak w biurze to do biura. zalerzy co chcesz robic w zyciu.

Gość zamyslona...
widze ze małe zainteresowanie jest aby człowiekowi pomóc ;(

Gość zamyslona...
hej dziewczynki.... ciągle jestem w kropce.... serio nie wiem co mam zrobic :( czasem mam juz dość.