Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana19

Swiad w pochwie. Nie wiem co robic

Polecane posty

Gość zaklopotana19

Mam wielka prosbe o pomoc. Od razu zaznaczam ze do lekarza nie pojde wiec nawet prosze mi nie doradzac. Od wczoraj meczy mnie uporczywy swiad w pochwie tuz przy "wejsciu" obok cewki moczowej. Jest to tak denerwujace ze nie moge wytrzymac;/ Zaznaczam ze nie wspolzylam jeszcze nigdy. Ostatnio kilka raz sie masturbowalam i smarowalam tamte miejsca oliwka choc nie wiem czy to moglo miec jakis zwiazek. Mam tam jeszcze cos jakby taki bialy nalot nie wiem jak to nazwac. Prosze o pomoc jesli ktos mial cos takiego, lub jest lekarzem pielegniarka lub moze mi w jakis sposob pomoc, cos doradzic. Moze jakies masci napary czy cos, bez recepty... Za wszelka pomoc dziekuje.

Gość blondii2000
tantum rosa , azucalen do robienia plukanek clotrimazolum w masci i co najwazniejsze idz do lekarza!!

Gość Jogurt...
...naturalny jest bardzo pomocny w takich sprawach,posmaruj okolice w których najbardziej dokucza Ci ,,swędzenie",a gwarantuje Ci,ze już jutro poczujesz ulgę:)

Gość agaaaeee
ales ty glupia dziewczyno... masz racje nie idz do lekarza napewno wkoncu przejdzie

Gość agaaaeee
jeszcze ci w cipke zajrzy i co wtedy zrobisz:)

Gość kazimierska woda
masz grzybice pochwy poczytaj sobie na necie co i jak :)

Gość blondii2000
a samo na pewno nie przejdzie ..