Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdołowany chłopak

Pierwsza miłość która boli po rostaniu

Polecane posty

Gość Zdołowany chłopak

Witam wszystkich forumowiczów wiem że ten forum jest tylko dla kobiet ale może będziecie znały podobne historię do mojej bo ona mnie dręczy już prawię rok ta moja była miłość :( : 2 lata temu poznałem przez koleżankę bardzo fajna dziewczynę widziałem ją pierwszy raz a chodziłem już drugi rok do tej szkoły ale nigdy jej nie widziałem spodobała mi się od razu a ona we mnie ale dopiero po jakimś czasie , byłem bardzo nie śmiałym chłopakiem ona także ale po jakimś czasie się to wszystko rozkręciło , i doszło do chwili że powiedziałem że ją kocham ona także i był to mój najszczęśliwszy dzień w moim życiu nigdy nie było takiego momentu jak ten po prostu kocham ją tak bardzo że myślę o niej codziennie nie było takiego dnia że nie myślałem o niej , rozstaliśmy się z mojej winny powód ?? każda kłótnia jaka była to 100% ja zaczynałem nawet o najmniejszą perdołem np. ze rozmawiała z jakimś chłopakiem i od razu byłem zły zazdrosny i tak dalej a ona nic nie mam z nim wspólnego i takie tam , a rozstaliśmy się w lipcu tamtego roku strasznie mnie to zabolało bo pisałem do niej smsy dzwoniłem chciałem przyjechać ale to na nic i odpisała mi takiego sms : spier.... wiesz jak mi teraz ciężko przez ciebie ;( koniec z nami i nie dzwoń do mnie i też nie pisz przez całe wakacje strasznie mnie to bolało i czekałem aż się spotkamy w szkolę ale nie miałem odwagi do niej podejść ;( porozmawiać i tak dalej mijały miesiące byłem sam przez jakiś czas aż miesiąc temu pewnej dziewczynie ( moja druga miłość też niestety z nią nie jestem ;( ) spodobałem się tak bardzo że szalała za mną od 2 klasy ale byłem wtedy z moja pierwszą miłością ;( chciała ze mną porozmawiać więc się zgodziłem na początku nie chciałem tak za bardzo z nią być bo byłem załamany po pierwszy jeszcze ale nalega ( jedni mówią że nowa miłość naprawia wszystko i zapomina o pozostałych i tak dalej ) byłem z nią na studniówce i była też tam moja pierwsza dziewczyna ale z innym chłopakiem zanias patrzeć na druga to patrzyłem ciaglę na pierwsz , byłem z druga miłościa miesiać i 10 dni powiedziała że nie ma dla mnie czasu bo matura i tak dalej nigdy nie jestem na jej zawodach jeździeckich i tak dalej ale nie mam dostępu do niej bo są trudne dojazdy na jej wioskę , ale gdy byłem z nią to myślałem tylko o pierwszej mojej miłości nie mogłem tego zapomnieć bo ciągle widziałem jej imię w tv , na ulotkach sklepów meblowych i tak dalej chciałem coś do niej zagadać ale to na nić bo ma chłopaka z którym jest miesiąc i jest młodszy o 3 lata i chodzi do mojej szkoły . to cała moja historia strasznie mnie to boli , koledzy koleżanki mówiły tak olej to ona już nigdy nie wróci do ciebie , przynieś jej kwiaty to zadziała , zapomnij o niej ale ja nie mogę nie potrafię o niej zapomnieć :( moja pierwsza dziewczyna mnie teraz bardzo nienawidzi a ja tak bardzo ją kocham że oddał bym wszystko żeby cofnąć czas i tak dalej ale to tylko wyobraźnia ale przecież nie podejdę do niej i że cię kocham bo przecież jest z tym nowym chłopakiem więc forumowicze jakie macie dla mnie rady proszę was :( pozdrawiam

Gość fuckk
historia podobna do historii mojego ex..ktory zostawil mnie dla innej..bue;]

Gość Zdołowany chłopak
ale olałaś to czy jak ?? bo ja tak nie potrafię :( nie wiem co mam zrobić ;(

Gość Zdołowany chłopak
...

Gość Zdołowany chłopak
szkoda :( że nie umiecie mi więcej pomóc a ból pozostanie moja pierwsza dziewczyna mnie nienawidzi a druga chcę tylko przyjaźni ale i tak myślę więcej o tej pierwszej (ale ma chłopaka ) ale chciałbym wiedzieć jak mi w tym pomóc ;(

Gość Zdołowany chłopak
szkoda że nie umiecie mi pomóc ;( ehh

Gość Zdołowany chłopak
ponawiam temat

Gość pojde tam gdzie chce
zrób coś bo będziesz sie dalej męczył,poproś ją o spotkanie pogadacie powiesz jej co czujesz jeśli się tli jakąś iskierka miłości do ciebie to jest szansa jeśli cię oleje to będziesz wiedział na czym stoisz i że pora szukać nowej laski

Gość Zdołowany chłopak
ale tkwi w tym problem że ona nie chcę jest szczęśliwa z nowym chłopakiem (ale nadal myślę o niej ) i nie dawno miałem moją drugą dziewczynę ale nie ma dla mnie czasu wogole bo musi się uczyć do matury a potem od razu po szkolę ma pracę i przez to zwiększył się mój dołek jeszcze bardziej ona miała wyleczyć mnie ze wspomnień i żeby mnie kochała a teraz zostawiła mnie :( a nadal ją kocham nie wiem co robić :( rozmawiałem z nią ona nadal że nie

Gość hghhh

Gość pojde tam gdzie chce
jesteś zakochany ...zacznij pić ...daj znać czy pomaga może i ja spróbuje