Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...K2..

przyjazn

Polecane posty

Gość ...K2..

heh przyjazn czy wogole jest cos takeigo ja nie mam przyjaciol nikogo jestem sama i sama pozostane:(:(:(:(:(

Gość nuccia
mozna byc samotnym wsrod tlumu ludzi.bycie samotnym daleko od bliskich osob, rodziny w trudnych momentach jest nie do zniesienia

Gość a ja jestem sama
ale sama nie pozostaje bo mam przyjaciol i rodzine. wiem, tez, ze nic nie jest na zawsze, nawet oni. i to jest troche smutne. staram sie jednak miec swoje zainteresowania, nie zawieszac sie na zadnej ze znanych mi osob bo zdaje sobie sprawe z tego, ze kiedy odejda bedzie mi ciezko.

Gość ja teżsię nia całowałem
nie masz żadnych znajomych, koleżanek? bo jak masz to może masZ po prostu zbyt wygórowane i idealistyczne podejście do tzw. przyjaźni :O

Gość owszem przyjaźń istnieje
ale aby o tym się przekonać potrzeba jest mieć za sobą długie lata znajomości i doświadczenia.

"co to jest przyjaźń i naprawdę notorycznie nadużywają tego słowa. " chyba ludzie ogólnie go nadużywają a do tego jedni traktują przyjaźń => znajomość, wspólne imprezy, zabawa a inni takie relacje nazywają znajomościami a przyjaźnią coś z większą dawką osobistych szczegółów i potem każdy myśli o innym

Ja nie nadużywam, a wręcz boję się używać tego słowa, choć mam wieloletnich \"sprawdzonych\" znajomych...to jednak wiem, że różnie bywa w życiu, ludzie się zmieniają?...