Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stein333

Tipsy żelowe- Gliwice- 50zł- Sun Flower- stein333

Polecane posty

Gość stein333

Profesjonalna stylizacja paznokci: Paznokcie są ozdobą każdej Kobiety ! Masz słabe łamliwe paznokcie lub nie jesteś zadowolona z ich wyglądu ? Zapewne nie raz patrzyłaś z zazdrością na piękne pazurki Twoich koleżanek.. Zafunduj sobie i Ty odrobinę luksusu ! ;)) !! NAPRAWDĘ NISKA CENA !! WITAM!!! Mam na imię Marzena. Tipsami wykonywanymi metodą żelową zajmuję się ok. 2 lata. Ponieważ jest to przede wszystkim moja pasja a nie sposób na zarabianie pieniędzy, koszt usługi to jedyne 50zł z dowolnym zdobieniem!! Tipsy (w przeciwieństwie do wielu innych stylistek w tej kategorii cenowej, które parcują na najtańszych materiałach;/) wykonuję przy użyciu żeli oraz innych produktów znanej i renomowanej firmy SUN FLOWER, co jest gwarancją trwałości i wysokiej jakości!! Robiąc u mnie pazurki możesz być pewna profesjonalizmu, miłej atmosfery w czasie zabiegu, a także dużego wyboru ozdób (brokaty, hologramy, cyrkonie, kruszone muszle, pióra, naklejki i wiele innych). Więcej pazurków mojego wykonania oraz pełen cennik można zobaczyć na: www.stein333.bloog.pl Pamiętaj- dłonie to twoja wizytówka!!! KONTAKT: stein333@wp.pl GG: 6227599

Gość ahahahahhahahaha
no ja juz sie naczytalam jak spieprzasz kobietka paznockie oszustko