Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosyc kolejnych odrzucen

Kazdy mowi ze wyglad nie jest najwazniejszy a ja mam wrazenie ze chyba jest

Polecane posty

bo ile razy mozna dostac kosza od faceta ? :-o co innego jak dziewczyna da kosza facetowi ale na odwrot ? :-o poza tym wszedzie slysze od facetow ze jestem sympatyczna mila ale nie jestem w jego typie:-o ile tak mozna ? :-o

Gość kochanienka
do oporu. a zreszta dla sportu mozesz dac kosza jakiemus, tak zeby sie lepiej poczuc mnie pomaga

Znasz takie przysłowie "każda zmora znajdzie swego amatora"? No więc nie martw się też znajdziesz faceta który oszaleje na Twoim punkcie.

Gość 11Dankaaaaa23
a jak wygladasz?moze strojem odpychasz?

Gość klamerka1
Nie jest najwazniejszy, ale jest baaardzo wazny, szczegolnie przy pierwszych spotkaniach i jak ktos twierdzi inaczej, to sie oszukuje...

Gość ladygaga30
to nie o to chodzi, jestem atrakcyjna dziewczyną, podobam się wielu facetom i wielu proponowało mi randkę, ale jest jeden (ten na którym mi zależy) i nic z tego,

Gość kochanienka
Kazda potwora znajdzie swego amatora.... a dalej jest: tylko najgorsze poczwary nioe znajda sobie do pary. Buhaha, zawsze mnie to bawi

Wystarczy miec znosny wyglad, nie odpychajacy. Wtedy cala reszta, sposob ubierania, bycia i charakter sa najwazniejsze.

Gość ja435
niestety przy pierwszym spotkaniu wyglad liczy sie najbardziej, nie ma co tego ukrywac, tak bylo jest i bedzie. faceci tylko tak mowia ze to nie ma znacznia :(

jestem niska i niestety jestem zaokraglona :-o jesli chodzi o figure to przypomina ona gruszke - bardzo malutkie piersi a wiekszy brzuch i duzy tylek oraz potezne nogi:-o nosze zazwyczaj jakis swetr, kurtke i spodnie choc ciezko kupic ubrania w rozmiarze 48 a przy wzroscie 154 cm :-( zawsze jestem czysto i schludnie ubrana, pachne perfumami jestem zadbana ale to chyba za malo :-(

nie wiem, ja uważam że wygląd nie jest wazny jeśli np. kogoś poznaje na necie i super mi sie z nim gada, później widze jego zdjęcie więc oswajam się z wyglądem... a później spotkanie w tzw.realu weryfikuje wszystko... i jesli facet: jest wyższy ode mnie, i ma zęby :D i nadal mi się z nim tak super rozmawia jak w necie, to już reszta nie ma większego znaczenia ;) ja też jeszcze nie znalazłam własciwego faceta - pięknością też nie jestem, ale myślę że i ja kiedyś trafię na swego amatora - ja - ta potwora :D więc -głowa do góry i nie poddawaj się ;)

wygląd jest wazny hallo pobudka... czas spojrzeć prawdzie w oczy

Gość 2445
Nie wiem czy wygląd się liczy. Ale prawdą jest wg mnie, że liczy się pierwsze wrażenie. Ja to chyba nie za bardzo mam to pierwsze wrażenie bo mimo tego, że wyglądam normalnie to nikt do mnie nie chce nawet zagadać... to dopiero porażka...

"bardzo malutkie piersi a wiekszy brzuch i duzy tylek oraz potezne nogi" Eh i jak tu można coś miłego napisać? :P Może celuj w tych brzydszych? :classic_cool:

ale ja wcale nie celuje w modeli wiec nie mowcie mi tego:-o czy ktos kto swoim wygladem odbiega znacznie od obowiazujacych kanonow ma szanse na milosc ? mam wrazenie ze nie :-o nic nie poradze ze mam taka budowe ciala to jest ode mnie niezalezne i z tego powodu mam byc sama ? :-o

nic nie poradze ze mam taka budowe ciala to jest ode mnie niezalezne i z tego powodu mam byc sama napisz zazalenie do rodzicow

"ale ja wcale nie celuje w modeli wiec nie mowcie mi tego czy ktos kto swoim wygladem odbiega znacznie od obowiazujacych kanonow ma szanse na milosc ? mam wrazenie ze nie nic nie poradze ze mam taka budowe ciala to jest ode mnie niezalezne i z tego powodu mam byc sama ? " Gadanie, nierzadko widzi się pary, gdzie jedno jest paskudne. Zatem jednak jest to możliwe byś kogoś znalazła. Jak jesteś mocno zdesperowana, szukaj na portalach randkowych. :O

Gość lulaaa
A ja mam 180 i 61 kg i też mnie nikt nie chce i co? Tak to już jest...

Gość zezolek
a ja niby jestem zgrabna i ladna ale mam zeza i tez jestem odrzucana przez facetow wiec jednak wyglad jest wazny

TT tyś jest ciasteczko biedaku wiec Ci współczuje🌼

Ten bzdura u faceta sie przede wszystkim liczy glowa.. to to co ma pod kopula i nie bede tematu rozwijac z pewnoscia, zwlaszcza gdy pod kopula jest pelen portfel ;-)

mam dosyc kolejnych odrzuceń:D:P wyglad jest wazny ale charakter tez,który facet chciał by miec głupia babe co w towarzystwie oprócz makijazy mody i ciuchów o niczym innym nie umie porozmawiac.dla mnie u facetów charakter jest wazniejszy,wytarczy mi tylko by znosnie wygladał i dbał o siebie

dla mnie u facetów charakter jest wazniejszy,wytarczy mi tylko by znosnie wygladał i dbał o siebie z naciskiem na "dla mnie" ;-) to jasne, ze wszystko jest kwestia gustu

wyglad wygladem - czasem jest tak że poznasz kogoś na kogo w życiu byś uwagi nie zwrócił/a i po prostu... już po wszystkim... wpadłeś/aś jak sliwka w kompot :) dlatego ja należę do tego grona, które twierdzi że wyglad nie ma wiekszego znaczenia... ale jednocześnie szczerze przyznam że sa pewne rzeczy w wygladzie faceta, na które zwracam uwagę - przede wszystkim wzrost i uzębienie :D nie wiem czemu ale tak mam :D i jaki z tego mojego wywodu morał płynie?????? bo ja już sama nie wiem :D:D:D