Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ktos tam kto艣

jaki znacie skuteczny 艣rodek przeczyszczaj膮cy

Polecane posty

Go艣膰 ktos tam kto艣

jak radzicie sobie z ustawicznymi zaparciami

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 s贸l gorzka
inaczej Glauberska do kupienia w aptece. Sama nie stosowa艂am ale wiem od innych 偶e dzia艂a doskonale i nie uzale偶nia jak inne 艣rodki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktos tam kto艣
a jak ja stosowa膰? Dzi臋ki za reakcj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miote艂ka mop
je艣膰 du偶o surowych owoc贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala co odwala
podobno olej rycynowy ale jak raz wzie艂am to serio odradzam,ale na przyk艂ad suszone morele,jab艂ka,no i bisacodyl ale to chemia i ga艂y wy艂a偶a z orbit serio

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 widze ze masz problem
Otreby pszenne. Przez tydzien lub dwa jedz 2 lyzki rano, 2 w poludnie i 2 wieczorem. Ureguluje Ci sie na dluzszy czas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj to wiesz
na mnie tak dziala sok wycisniety z 5 cytryn osldzony lyzeczka miodu i wypity fakt otreby sa rewelacyjne-jadla na cieplo z mlekiem i np bananem czy rodzynkami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 purpleday
kapusta kiszona- 艂膮cznie z sokiem z niej. Dzia艂a natychmiastowo :) Tylko lepiej nie wychodzi膰 z domu po takiej kuracji :D Na g艂odnego zjadasz oko艂o 200 gr kapusty , popijasz sokiem i czekasz- zdzwiwisz si臋 jak us艂yszysz co si臋 dzieje w Twoim 偶o艂膮dku... :) Nic tak na mnie nie dzia艂a :)

Udost臋pnij ten post

lewatywa - ale to ostateczno艣膰 - 艣liwki suszone, kapusta kiszona lub jab艂ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktos tam kto艣
super tyle pomys艂贸w, mysla艂am ze podacie jak膮艣 chemie , a tu tyle srodk贸w naturalnych i zdrowych np kapusta kiszona, sok z cytryny, czy otr臋by . Dzieki ciesze si臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy
oj to wiesz , powiedz czy mozna wypi膰 sok z cytryn i to az z 5? to powiedz jeszcze czy go pijesz zaraz po zrobieniu, czy zostawiasz na jakis czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj to wiesz
nie wiem czy na ciebie zadziala a to roznie albo zaraz po zrobieniu, albo robie wiecej i mam na dwa 3 dni da rade da-wypic.nie jest taki straszny.duzy lyk dwa trzy i po klopocie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj to wiesz
rozne rzeczy na ludzi dzialaja moj znajomu codziennie wypija rano mala mocna kawe pol na pol z mlekiem i hmmmm dziala ekspresowo na niego sa rozne herbatki z senesem-ale na dluzsza mete to g...-doslownie:) na mnie nie dziala woda z ogorkow kiszonych a ponoc spr sposob, nie dziala tez kapusta kiszona i sok ale wszystkie tutaj wymieione rzeczy sa zasadniczo zdrowe:)wiec warto sprobowac

Udost臋pnij ten post

te wszystkie herbatki dzia艂aja na kr贸tka met臋, najpierw pomaga 1 szszetka, a p贸藕niej to i 3 ma艂o. Wiec my艣le 偶e te naturalne sposoby sa lepsze. Ciekawi mnie , jak ta gorzka s贸l dzia艂a. wie kto艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leoncio
a mo偶e warzywa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OIOM
lody i woda gazowana :P paczka czipsow i czekolada :P borowki chyba :)

Udost臋pnij ten post