Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka19

PO ODSTAWIENIU TABLETEK poprawka

Polecane posty

Gość malutka19

witam brałam ostatnio tabletki przez 8 miesięcy, odstawiłam je - ostatnią tabletkę wzięłam 17stycznia. 21 stycznia, w czasie przerwy dostałam "okres". 27 i 28 stycznia współżyłam, bez zabezpieczenia, ale nie doszło do wytrysku w pochwie. Zdaję sobie sprawę z tego, że mogłam zajść w ciążę. ale czy mogłybyście mi podpowiedzieć czy szansa na to jest duża? pozdrawiam. (trochę nieodpowiedzialna mała)

Gość malutka19
up. help me, proszę!

Gość ivcia22
zadna , poniewaz jeszcze masz mnostwo hormonow anty w organizmie ..za nim sie oczyscisz z tej chemii to minie troszke , ale po miesiacu juz musisz uwazac

Gość malutka19
a bolące sutki? może być to skutek odstawienia hormonów?

Gość amerkat
jest możliwość zajścia w ciążę od razu po dostawieniu tabletek, jest to nawet bardziej prawdopodobne niż gdybbys ichnie brala. Tak mi powiedzial gin tak tez jest napisane na moich tabletkach, ale z drugiej strony, myślę, że skoro w tobie nie skonczyl to nie ma co sie stresowac. Zrób test na dwa dni i bedziesz wiedziala. WYdaje mi sie też, że bolące sutki nie musza nic znaczyc bo po prostu po odstawieniu tabletek organizm troche wariuje i to dlatego.