Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość hreh

SZANSE NA CIAZE ?!?!?!!!!!!!!!!!!?!?! PILNE !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hreh

Witam , jestem w stałym związku z moja dziewczyna . Ostatnio "troszeczkę" zaszaleliśmy , a mianowicie skończyły nam sie prezerwatywy i postanowiliśmy spróbować stosunku bez zabezpieczenia . Mówiąc "spróbować" mam na myśli 14 moze 16 sekundowe wejście , oczywiście niezakończone wytryskiem . Do wytrysku doszło jakiś czas pózniej i nie mialem juz kontaktu z jej pochwą . Jednakże mój niepokój wynika z tego iż w trakcie erekcji wydziela mi się dość dużo płynu nasiennego . Nigdy nie przytrafił mi się też wytrysk niekontrolowany w trakcie stosunku. Kolejną sprawa są dni płodne , z których ustaleniem zazwyczaj jest problem tym bardziej gdy kobieta (tak jak moja partnerka) ma cykl nieokreślony . Dodam jeszcze ,że dokładnie wytarłem członek przed penetracja . Czy ktoś może mi powiedzieć jakie są szanse na zajście w ciąże w takim przypadku ? Według wielu opinii które wyczytałem na stronach medycznych płyny nasienne posiadaja plemniki z poprzedniego orgazmu , które są zdolne do zapłodnienia lecz prawdopodobieństwo jest znacznie mniejsze niż z udziałem plemników ze spermy . Moja dziewczyna miala przez 3 dni (1 dnia jakies 5 dni po danym stosunku i 2 kolejne jeden 2dni temu oraz wczoraj) bóle przypominające,a nawet z tego co mówiła identyczne jak przed okresowe bóle brzucha. Okres powinien się zacząć w najbliższych dniach gdyż czesto zaczyna się jej wcześniej lub trochę się spóźnia . Proszę o odpowiedź czy powinniśmy się niepokoić oraz jakie były szanse na ciąże w najgorszym przypadku gdyby były to dni płodne ? PRZYPOMINAM IŻ DO WYTRYSKU NIE DOSZŁO A CO DO PŁYNÓW NASIENNYCH NIE MAM PEWNOŚCI .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować