Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już wiem.

Brak kasy w walentynki.. co robić..

Polecane posty

Gość już wiem.

Ja i mój chłopak jesteśmy tootalnie spłukani, a walentynki już w sobote :(:( Kochani co byście zrobili na moim miejscu.. ;( Bez kasy ?

Gość już wiem.
No, no czekam na rady, bo jestem po prostu zdesperowana.

Nie no, brak słów. 😡. I co teraz zrobicie?! Tylko żeby wasz związek się nie sypnął. Czy naprawdę prezenty są najważniejsze? Czy w ogóle ten dzień jest tak bardzo ważny? zastanów się, dzieciątko.

Gość siedzieli w domu
a co niby mielibysmy zrobic

Pomyślmy... Hmmm... - Spędzili miło razem cały dzień? - Poszli na romantyczny spacer? - Spędzili sympatyczny wieczór we dwoje w domu? - Spotkali się ze znajomymi na "domówce"? I takie tam inne "banały", do których kasa zupełnie nie jest potrzebna...

Gość już wiem.
nie rozsypie się, nic takiego nie napisałam, ale mam wrażenie, że ten dzień jednak jest wyjątkowy, no i probleem.

z tym rozsypaniem to była ironia :P. zróbcie se dobrze i będziecie bardziej zadowoleni. :P

Gość a my sobie
po 12 latach pierwszy raz postanowilismy cos sprawic, ale to tylko dlatego ze oboje mam y cos na oku, a walentynki to tylko pretekst zwykle wystarczalo po prostu bycie ze soba, ew dobra flaszka :P

Gość już wiem.
W sumie macie troche racji skołuje kase na piwko kupię kartkę i romantycznie wymienimy się buziakiem :P

Gość roguniaka
no ja proponuje np spacer, jaks film na dvd, bycie razem, przeciez to najwazniejsz;)

Nie jest problemem, że ktoś uważa "walę-tynki" za święto czy nie. Problemem jest kompletny brak wyobraźni - jeśli ktoś nie ma pomysłu, jak uczcić kolejny dzień z ukochaną osobą w obliczu braku dodatkowej kasy na owo świętowanie... :-0

Gość już wiem.
W sumie to nawet byśmy o tym nie pamiętali wszyscy gdyby nie nadmierne przypominanie ze strony medii :]

Gość roguniaka
mediów;)

Gość juz wiem.
a dobra :P mój błąd

Gość zdeficytowana
ja dziś uczciłam dzień nie wydając ani złotówki aaaaaaa nie 17 zł na wino :) wysłałam go ze śmieciami a sama rozpaliłam świeczki i zdązylam sie przebrać a raczej rozebrać :P i chwycić wino w dłoń :P

Gość juz wiem.
no wiesz nie wszyscy mieszkaja razem ;] ja mieszkam z tata jego laska i ich dzieckiem :D więc nie bardzo mam ku temu warunki natomiast on z mama ojcem i czwórką braci :] Co na to powiesz ? ;)

Gość zdeficytowana
to ja na to , ze wino , 2 kielonki + ewentualnie ser plesniowy ,może kilka swieczek, kocyk i na spacer :P

Gość zdeficytowana
a jak Wy chcecie czcić te walentynki ? co? na kawe w knajpce Wam chyba staczy

Gość juz wiem.
w zimę na kocyku ? :D jak się załatwi to sie będzie miało a jak nie to nie :P

Gość roguniaka
a ja tam proponuje spacerek romantyczny i basata! :D co skobieto sie uparla....:P nie masz pomyslow??? z ukaochana osoba to i milczenie razem jest cudowne:P my robimy tak z moim facecikiem:) : idziemy do kina, a potem winko i czekoladki i swiece i dluuuuugie rozmowy noca:D w sumie nie wydamy tez majatku nie wazne jak, nie wazne gdzie , wazne z kim :classic_cool:

Gość A ja jajjj
\"jak się nie ma miedzi, to się na doopie siedzi\" :(

Gość juz wiem.
ah walentynki są co roku, nie te fajne to następne, może bedziemy już mieszkac razem to bedzie ok :) Tylko wiecie uparłam się bo mam te swoje 18 :D To jest pierwszy moj chłopak w walentynki tzn.. hmm razem już prawie rok, ale pierwszy raz z kimkolwiek podczas walentynek jestem i chciałam by były wyjatkowe :)

Gość zdeficytowana
EJJJ... nie mówiłam, ze od razu seksik. raczej miałam na myśli ławkę w parku, wtuleni pod jednym kocykiem z winkiem :) testowałam nieżle jest nawet przy -10, byle nie za długo :P

Gość juz wiem.
wypróbuje, wypróbuje :)

Gość sosik
eeee,ty mloda doopa jestes:P proponuje romantycznego smsa na dobranoc....:P i spac:classic_cool: i to beda nalepsze valentiny

Gość juz wiem.
a coś Ty:D

Gość roguniaka
e no z tym smsem niezly pomysl - tylko 1 grosz:D autorko wymysl cos oryginalnego, woncu ty zansz najleoiej siebie i swojego chlopaka wiec powinnas miec jakies pomysly

Gość już wiem.
postaram się :-) no gorsz gorsz, ale wole patrzec w oczka :P i wiem, ze jestem młoda, ale zakochana :P