Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona ona

Całkowity brak orgazmu. bo ?

Polecane posty

Gość Zagubiona ona

nie wiem co sie dzieje, przespałam się z moim chłopakiem 1 raz siedem miesicy temu, ani jednego orgazmu nie miałam, nie wiem czemu. podkreslam ze podczas masturbacji mam, ale tylko w jeden sposób np. na poduszce kiedy mam ucisk na brzuch.. nie rozumiem.. Proszę o odp.

Gość Zagubiona ona
Proszę o rady tych doświadczonych..

Gość jakas sucz
to po co ci chlopak? kup wiecej poduszek!

Gość a niech nie śpi z chłopem
To kara za seks przedślubny !

Bo tak to już jest.... wiele kobiet nie ma orgazmu w trakcie tylko przy masturbacji. Byc może on jest tez kiepskim kochankiem - nie dopieprzaj sobie w każdym razie.

Gość Zagubiona ona
Nie jest to dla mnie, aż tak ważne i tak czerpię przyjemność z samej bliskości, jednak nie chce zawodzić mojego faceta... da się coś z tym zrobić? Poważnie pytam. Skończcie pisać nie na temat.

Gość tuśkala
musi się bardziej postarać. Pokaż mu jak sie pieścic i niech on cię tak pieści... Musicie sie zgrać w łóżku. No i przede wszystkim rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać. I nigdy, przenigdy nie udawaj orgazmów. Bo chłopak sobie wbije do łowy ze jest super-kochankiem i nie bedzie sie starał a i potem głupio się przyznać, że się kłamało z tymi orgazmami....

Gość tuśkala
miało byc - jak ty się pieścisz

jak masz orgazm leżąc na poduszce ,to z nim porozmawiaj że chcesz w ten sposób leżąc na poduszce brzuchem do dołu z rozwiedzionymi nogami a on niech robi ci minetkę Najgorszy jest pierwszy raz dojść z facetem bo kobeita ma trudności ze skupieniem się nad orgazmem a raczej ciekawa jak facet reaguje,ale z czasem to się zmieni

Gość kie ka
ja mam orgazm tylko przy zaciskaniu ud na poduszcze ,nie czulam w ogole przyjemnosci gdy facet mnie pieścił lub robił minete;/ byłam mokra ,podniecona itd ale orgazmu by z tego nie bylo,ehh nie wiem bo probowalam tylko raz,moze sie wyrobie;p

Zagubiona ona w najgorszym przypadku twój organizm tak się przyzwyczaił do masturbacji że w żaden inny sposób nie osiągniesz orgazmu