Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałem być tylko szczery

powiedziała że ją jak dziwke potraktowałem

Polecane posty

Witam. niedawno rozstałem sie z dziewczyną. Bardzo to przeżyłem i postanowiłem że przez pewien czas sie nie zaangazuje w kolejny związek. Zacząłem spedzać więcej czasu z pewną koleżanką. sto razy jej powtarzałem podczas naszych rozmów że nie szukam nikogo. Któregoś dnia wypilismy u mnie troche i wylądowalismy w wyrku. Na drugi dzien zaczęła do nie mówić kochanie i zachowywać się jak byśmy byli razem. Jak jej przypomniałem moją niechęć do związku to mi sie rozbeczała i powiedziała że kurwe z niej zrobiłem. No ja nie wiem czy ja na czole mam sobie wytatuowac że chce być sam. Dziewczyna 24 lata a zachowała się jak naiwna nastolatka. Dziewczyny o co jej chodzi? Wskoczyła mi do wyra ale dobrze wiedziała że nic z tego nie bedzie na dłuższa metę. Na co liczyła że da mi dupy i poglądy zmenię?

Gość spokoloko
no jasne a Ty jak dają to brałeś a jak :)

Gość alabamamama
Odnosze wrazenie, ze takie dyrdymaly ciagle ten sam facet tutaj wypisuje. :( Idz spac.

uprzedzałem, nie wiem co sobie myślała ale moje zdanie znała

oj wielu tu jest mitomanów i pajacy ale dzisiaj to już prawdziwy zlot :) moze ciśnienie dzisiaj jakies niskie ??

Gość mzuzika
"Na co liczyła że da mi d**y i poglądy zmenię?" - dokładnie tak. A teraz musisz się liczyć z konsekwancjami, że zrobiłeś z niej zwykłą kurwę. A tak naprawdę to sama jest sobie winna.

Gość Dagmarrrrra
A więc zapamiętaj sobie raz na zawsze... Mało która kobieta potrafi oddzielic seks od uczucia. Dla przeciętnej kobiety między tymi dwoma pojęciami istnieje znak równości i chocbys nie wiem jak się zarzekał i powtarzał kobiecie, że to tylko seks, on najprawdopodobniej i tak zrozumie to opatrznie.

Gość nie chcesz związku
To nie zawracaj dupy dziewczynom ! Zawiąż sobie pałę na supeł albo ew. między drzwi ! Powinny ci oszukane dziewczyny obić gębę !

Gość Dagmarrrrra
Może nie tyle o rozumności, co uczuciowości kobiet. Dla kobiety seks to przewaznie coś co zbliża ją do mężczyzny. Dlatego wydaje sie jej, że to działa w druga stronę. Niestety, a może stety psychika mężczyzny rózni sie od kobiecej i potem sa takie skutki.

Gość magda magdalena
w sumie jak ja ostrzegłeś to był jej wybór. to w końcu tylko seks

Gość glupie dupy
one juz tak maj.olej to

Dagmarrrrra Może nie tyle o rozumności, co uczuciowości kobiet. Dla kobiety seks to przewaznie coś co zbliża ją do mężczyzny. Dlatego wydaje sie jej, że to działa w druga stronę. Niestety, a może stety psychika mężczyzny rózni sie od kobiecej i potem sa takie skutki. jeżeli faktycznie tak jest to ciekawe jak takiego stresa przeżywaja prostytutki :)

Gość Dagmarrrrra
Dlatego napisałam "przeważnie". Nie uogólniam, bo są własnie takie wyjątki jak prostytutki, a nawet normalne kobiety, które nie podchodzą tak uczuciowo do seksu. Zresztą prostytutki to całkiem osoby rozdział. One to robia dla kasy, obsługują wielu klientów, dochodzi rutyna. Ale nawet taka prostytutka, która obsłuzyła setki klientów seks z kims na kim jej zalezy traktuje całkiem inczej, bardziej uczuciowo. A znajoma autora nie była prostytutka tylko zauroczona w nim kobietą i powinien sie dobrze zastanowic zanim poszedł z nią do łóżka.

Powiedziała że jak spędzałem z nią ostatnio tyle czasu to coś znaczy. No może dla niej bo ja nie przypominam sobie żebym dał jej cokolwiek do zrozumienia. A spedzam z nią czas bo najbliżej mnie mieszka a do tego fajny z niej "kumpel". To że raz się zdarzyło to naprawdę nic wielkiego. tak dla zdrówka

Gość julian z tuwimowa
zym wy się przejmujecie. Najwyżej sie dziewczyna trochę rozpije i zacznie dawać to sobie i inni użyją

Gość marcelll
Tak czytam co piszecie i mój kolega mial podobnie ze swoja kumpelą. Też ją uprzedził i też potem problem. on z kolei usłyszał że ona to odebrała jako jakąś tam grę z jego strony, że niby takie nie co tak oznacza

Gość tuśkala
facet to świnia!!!! Skoro z nią nie chciałeś być to po co posuwałeś? Trzeba bło iść na dziwki, ale się stówki nie chciało wydawac? Tani roohacz!

spokoloko no jasne a Ty jak dają to brałeś a jak a co miał być ascetą do końca życia? Facet musi sobie poruchać i nie znaczy to, ze ma zaraz być w stałym związku.

Nie zrobiłes z niej zadnej dziwki. Wzięła Cie na seks, a jak to nie wyszło, to na szantaż emocjonalny. To manipulantka. Lepiej się trzymaj od niej z daleka.

[Facet musi sobie poruchać i nie znaczy to, ze ma zaraz być w stałym związku]. Bimbałek czy ty jestes infatylny? Jezeli facet lubi ru***c to niech idzie do burdelu.

Gość marcelll
ale po co jak sie same nadstawiacie

Mr.Cockpunsher Przeczytaj swoją stopkę i stosuj się do niej Bimbałek --> chyba nie ja tylko ty. Rozumiem ze mozna sobie zrobic to z ta i tamta. Ale jezeli dziewczyna miala inne zamiary do chlopa to dla mnie takie cos jest podłe zeby wyruch*c i zostawic. Jezeli lubisz wtykac to wtykaj tam gdzie wiesz ze nikogo nie zranisz.