Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tętnica

Tne sie, jak przestać?

Polecane posty

Gość tętnica

jaki znacie sposoby? aby zakończyć od 2 lat... ale mnei to męczy.. i nie mam sił.

pomoże ci rozmowa z psychologiem, tylko musisz sie zgłosic

Gość tętnica
myślisz, że tak łatwo iść do psychologa w wieku 16 lat?! nadodatek mam ane i nienawidze lekarzy, przez to . . .

Tetnica-ja to robiłam 4lata, pomógł mi chlopak którego poznałam i lekarz, niestety bez niego nie dałabym rady. Wsparcie jest tu bardzo ważne.Lecz przyznam szczerze, czasem jak sie zdenerwuję albo załamię i nie mam juz pomysłu jak sobie pomóc, myslę o tym by sie znow pociąc.Jednak trzymam się dobrze, ostatni taz zrobiłam to 13września 2007r. Ty też się trzymaj i namawiam Cię na wizytę u psychologa.

Gość tętnica
ale z jednej strony to przyjemne! a potem wyrzuty! i znwou to samo! co sobie ktos pomyśli? Mam taki problem, a ludzie głodują.. sama wyrzucam żarcie, w afryce go braknie.... co on pomyśli o mnie? ;(((

Kochana nie jestes pierwsza i nie ostatnia, lekarz na pewno Cię nie skrytykuje ani nie wysmieje. Kazdy ma jakieś problemy. Spójrz na to, że głodującym np. w Afryce nie pomożesz, a sobie możesz, i powinnaś!Nie wahaj się ani chwili, ja wiem jakie to uczucie widzisz plynąca krew i jest Ci lzej ale tylko na chwilę.To nie jest sposób na problemy:/wiem co mówię.