Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja chcę matiza

Chcę sobie kupić matiza, czy warto?

Polecane posty

Gość ja chcę matiza

Będę dojeżdżać do pracy, wiem, że to auto ekoniczne, mało pali. Mam do dyspozycji 8 tyś. Myślę, ze to dobry wybór. Auto wizualnie prezentuje się dobrze. Dla kobiety chyba w sam raz. Mam 24 lata.

Gość krzys56888
pewnie ze moze byc

Gość ja chcę matiza
np jaki?

Gość ja chcę matiza
Ja potrzebuję tylko auta aby dojeżdżać do pracy, na nic więcej. Do większych wojaży mamy coś lepszego i bardziej komfortowego.

Gość ale nie matizao
dziewczyno lepiej kup, opla corsę, forda ka, forda fiestę, jakiegoś małego Peugeota, volkswagena lupo, apokalipsa

chcesz matiza ?? jak tak to napewno będzię oszczędnie :)) i jeszcze w gazie proponuje, ok 6 L na 100 km :)

Gość Karolciaaa 22
ja tez chce kupic matiza ! Juz mam wybranych kilka ofert ! Rozgladam się od miesiąca. Dla mnie auto jest tylko potrzebne żeby dojezdzac na studia i do chłopaka w weekendy :) Obecnie mam malucha! Tez mam do dyspozycji ok 8 tys. Chcę kupić z gazem. Podobno bardzo oszczędne autko. I wizualnie również bardzo mi się podoba. Niestety wszyscy odradzają mi zakupu matiza :( Mówią że cześci do niego trudno dostać bo są jakieś koreańskie i niby drogie- to słowa mechanika. Sama nie wiem co robić, mówią że jeśli chcę małe i ekonomiczne autko to lepiej seicento od matiza. Jestem załamana sama już nie wiem co robić..... Na pewno wiele osób użytkuje takie autko?? Piszcie jak się wam sprawuje !!

Gość whiteline***
za darmo bym matisa nie chciala... ja mam mazde 323f tez na gazie super sportowe nic sie nie psuje a dalam za nia 4500 matis sama jego sylwetka jest doniczego wysoki a waski wiatr i zdmuchnie z drogi a mazda szeroka i niska stabilne auto

Gość Karolciaaa 22
nikt się wiecej nie wypowie?

Gość Dżoker---
W razie wypadku jesteś martwa w tym pudełku śniadaniowym na kółkach.

a ja matiza kupiłam nowiuśkiego z salonu ok 7 lat jezdzilam do czasu kiedy mąż rozbił świetnie się prowadzi wszędzie się wciśnie i palił bardzo mało bo ok 5 l POLECAM! aha i jednyna wada karoseria jest dość słabej jakości progi zaczeły lekko odpryskiwać i rdzewiec

Gość Dżoker---
Plus to, że wygląda to śmiesznie.

Gość ja to myślę
jak nie jeżdzą tą drogą TIR'y to kupuj, może cię jakoś wytną

Gość honda guy
za darmo bym tego nie chciał :o nawet gdyby mi go dali to nie chciałbym tego czegoś niby auta na podwórku swoim widzieć :o toż to juz golf 3 albo Opel Calibra jest lepszy :D poważnie Ci mówie lepiej rozejrzyj sie za jakimś japońcem np Hondą Civic http://moto.allegro.pl/item543991946_honda_civic_1_4i_super_stan.html http://moto.allegro.pl/item549008469_okazja_ladna_honda_polecam.html albo jak ktoś wyzej pisał Mazda 323F http://moto.allegro.pl/item551517553_mazda_323f_godna_uwagi.html http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7783785 ew Peugeota 206 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7647491 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7718333i osobiscie polecam Ci Honde Civic mam juz 2 teraz z 2001 roku w wersji Coupe z silnikiem 1.6 125 KM i pali mi od 6 do 8 litrow :D a wyglada super i smiga sie jeszcze lepiej ;)

Gość wanilia24
no gdziez matiza, takim autem to se mozna pierdnac. lupo jest fajne:) a zgrabne:)

Gość wanilia24
whiteline ta mazda jest super tez taka mam zamiar sprowadzic se z francji:)

Gość a może opel corsa

Gość babcia swoich wnucząt
weź nie bądź głupia i nie kupuj matiza to jest koreańskie gówno z fso a nie samochód, masz do wyboru ople, fiaty, volkswageny, hondy... wszystko tylko nie daewo

Gość huraa obejrzałąm
w zyciu nie dałabym tyle kasy na takie badziewie, za ta kase mozesz miec fajniejszy kobiecy samochód

Gość shishka
a co myslicie o fordzie ka? może ma ktoś jakieś doświadczenia?

Gość xkkkk
\"Mówią że cześci do niego trudno dostać bo są jakieś koreańskie i niby drogie- to słowa mechanika. \" Nieprawda, wiem, bo mam. Z częściami nie ma żadnego problemu. Matiz to bardzo udane auto. Większość aut tej klasy nie umywa się do niego pod względem przestrzeni w środku. Matiz naprawdę ma jej sporo. To małe, wygodne, stusunkowo niezawodne auto - ale - delikatne. W sensie dziury, krawężniki itd.

Gość polecam auto z duszą
Trabant!!!!!!!!! Mam Trabika 1.1 i jestem w nim zakochana jak masz 8000 to możesz kupić fajnego Trabancika i go odpicować

Gość xddjdjd
Dobra, dobra: mazdy, ople i co tam chcecie. Tyle że za 8 tysięcy to chyba sprzed 15 lat.

Gość Yogi-78
Warto! I nie słuchaj komentarzy osób, które w zyciu nie miały do czynienia z marką daewoo a znają ja z niepochlebnych opowiesci ludzi z kompleksami, którzy wola kupic 15-20 letni niemiecki szrot na kółkach. Byle nie daewoo. Przeraża mnie zakompleksienie tego narodu. Wolą jeżdzić autem co zoatawia cztery ślady, ważne że ma znaczek BMW , VW itp. Poczytaj opinie uzytkowników o marce daewoo i sama podejmij decyzję. http://www.autocentrum.pl/oceny/daewoo/

Gość tyl
Ja czytam wasze posty to płakac sie chce. Wypowiadaja sie osoby co nim nigdy nie jezdzily. Pisze poniewaz pare osob odradzajac proponuje inne samochody i to wlasnie nimi mialem okazje jezdzic. nie rozpisujac sie za wiele - jesli ktos kupi matrixa to nie bedzie żałował. a jak ktos kupi mazde f323, golf, corse lub ford ka to bedzie zawiedziony