Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioletttkkkaaa

dlaczego faceci nazywaja dziewczyne ktora nie chce ie z nimi przespac dziwka?

Polecane posty

Gość wioletttkkkaaa

Gość cbcbb
bo tak to z nimi jest jak nie chcesz spać z facetem to jest dziwka, a jak pójdziesz z nim do łóżka to tez dziwka i jak tu dogodzić, ogólnie kobiety ssą dla facetów dziwkami zawsze i wszędzie- to są debile i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość loob
bo pewnei umawiasz sie z debilami

bo słowo dziwka w dzisiejszych czasach niesamowicie spowszechniało i podobnie jak słowa kocham cie jest czesto gesto tylko i wyłacznie "rzucanym słowem " na potrzeby chwili ...

Gość sdasdad
faceci to podgatunek który nie umie sobie poradzić z negatywnymi emocjami gdy usłyszy "nie"-rozwój na poziomie 3 latka. prawdziwy mężczyzna szanuje kobiety, lubi je i tego nie kryje. wyzywają je z agresją tylko frustraci, impotenci, nieatrakcyjni emocjonalni popaprancy- tacy jak faceci z kafe

O Bożena...wcale nikt tu nie generalizuje...-"faceci to..." i "prawdziwy mężczyzna szanuje..." itd. Chociaż muszę się zgodzić z tym, że "wyzywają je z agresją tylko frustraci, impotenci, nieatrakcyjni emocjonalni popaprancy..." Ale ostatnia część to już typowe uogólnianie...

Gość Smutny Facet
Poniewaz to nie sa faceci tylko jakis glupi nastolatek

Gość DO TRUE EVIL
jednak proszę nie uogólniaj tej nienawiści na wszystkie kobiety, zapewniam cię że nie wszystkie są dziwxkami ani takimi szmatami, gdybym tak chciała uogólniac jak ty, to wszystkich mężczyzn nazwałabym śmierdzącymi szmatami i qrwiarzami, ale jednak nie zrobię tego, bo znam kilku porządnych facetów, i wiem że jeśli jest takich kilku, to są i inni zasługujący na miano mężczyzn. Podobnie jest z kobietami, skrzywdzisz takim mówieniem te kobiety które są godnymi kobietami. Często wartościowe kobiety są krzywdzone przez złych mężczyzn, tak jak i złe kobiety krzywdzą wartościowych mężczyzn. Jeśli skrzywdziła cię taka zła kobieta...to tylko pytanie...czy pod wpływem tego staniesz się też zły i taki sam jak ona...czy się podniesiesz bez utraty swoich wartości (jeśli je miałeś). Jednych złamie byle jaka kobieta, a inni maja moc w sobie i się podniosą niezłamani mimo przeżytego bólu.

Gość frufru
"True evil and hate - Jesteś pie**olnięta szmato żaden trzezwo myślący facet który choć trochę zna się na kobietach nie będzie ich szanował Wy pie**olone zdziry zasługujecie na najgorsze traktowanie Nalezy wami gardzić bluzgac was i napie**alać zdziry Właśnie kobiety sa podgatunkiem człowieka bezwartosciowym ścierwem i tak też należy je traktowac" i Twoja mama też. idz jej podziękuj za to że Cię urodziła.

Gość *Sami* w pomarańczach
Misiek nie wiem czy żartowałeś czy też nie,ale trafiłeś w sedno. Słowem dziwka można dostać przed po i w trakcie bycia z facetem,albo i nawet nie mieć z nim do czynienia.Słowa ''kocham cie'' i ''ty dziwko'' ''szmato'' to słowa, które nie mają żadnej wartości.Rzucane ot tak sobie by zranić,lub zatrzymać przy sobie. a o kafeterii to już nawet nie wspomnę -- patrzcie na takiego True evil and hate----rzuca wyzwiskami a być może siedzi przed kompem w pantoflach, piwskiem w reku i trzepie konia ,bo trudno mu pojąć ze trzeba sie wysilić by zatrzymać kobietę :O

niestety tez tak mialam :( przyczepil sie kiedys do mnie pewien koles. na poczatku byl ok, rozmawialismy pare razy sie umowilismy poki nie chcial czegos wiecej. Powoedzialam NIE a on na to ze mi opinie zepsuje, ze dziwka itd normalnie masakra. Teraz staram sie trzymac od takich z daleka. Wydaje mi sie, ze oni tak mowia bo sa strasznie zakompleksieni.

kocham cie'' i ''ty dziwko'' ''szmato'' to słowa, które nie mają żadnej wartości. dokładnie sami ... Dodam do tej listy jeszcze takie piekne słowo ... czesto wypowiadane przez kobiety na rozchodne w byłych juz zwiazkach "przyjaznijmy sie " :D

czesto wypowiadane przez kobiety na rozchodne w byłych juz zwiazkach \"przyjaznijmy sie \" :-) jeszcze lepiej brzmi - pozostanmy przyjacilmi na zawsze ;-)

Misiek to moje słowa:O ''zostańmy kumplami jesteś wartościowym facetem'':O a potem dostaje w łeb słowami''Ty dziwko ''

No ale.. co w tych słowach jest złego:O Moje koleżanki przyjaźnią sie z byłymi a za mną gonią z siekierami.

Kropuś zostańmy przyjaciólmi🌼

:O toś mnie zaskoczył ide rzucić sie w wir pracy odrzucenie przez najsłynniejszego prawiczka na forum boli😭

czyli 'dziwka' znaczyłoby tyle, że albo ona robi to, czego ja nie chcę, albo nie robi, tego, co ja chcę.