Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darsi

nie mam pojęcia

Polecane posty

Wybrałam już sukienkę ślubną. Jest w kolorze iviry- to taka złamana biel/ ecru. Chciałam białą sukienkę i mieć bukiet z białych róż. Niestety sukienka, którą wybrałam, nie występuje w białym kolorze. I teraz nie wiem jaki bukiet, bo białe róże pasować nie będą. Chciałam czerwone, ale podobno przesąd, że nie wolno.. Więc jakie? Różowe?? herbaciane?? A może inne kwiaty? Kompletnie się nie znam na kwiatach :P

Gość bez przesady no
beda pasowac, bo biale roze wcale nie sa takie calkiem biale

blyszczek no bardzo ładny, nie wiem czemu się tak na róże uparłam :)

Gość do sukni ivory
nie powinno się dobierać czysto białych dodatków (uwaga zwłaszcza na koszulę Pana Młodego!!), bo wtedy suknia zacznie wyglądać na przybrudzoną, nieświeżą...

blyszczek sliczny bukiet:) tylko balabym sie chyba ze nie wytrzymam w kosciele tego zapachu lili, bo one bardzo intensywnie pachna i czasami takie sie trafia mocno pachnace ze w pokoju sie nie da wysiedziec jak stoi bukiet. a dlaczego nie mozna miec czerwonych róż? Ja własnie myslalam nad czerwonymi rozami przeplecionymi jakimis delikatnymi bialymi kwiaatami. darsi iale roze to chyba maja rdcien takiej złamanej bieli, a niektore sa takie bardziej kremowe, wiec nie powinny chyba zle wygladac do twojej sukni

Gość Nie zapomnijcie że lilie
BRUDZĄ.

Gość jakoś tak
blado to wygląda, brakuje jednak koloru w tym bukiecie według mnie.

no właśnie ja chciałam białe albo czerwone róże. Ale czerwone nie można, bo niby jakiś przesąd...

Myślicie, że sukienka ekri i taka złamana biel róż to zbyt blado będzie?? Może by tam czegoś zielonego nawkładali huh :P nie wiem...

Gość chyba IVORY