Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysiaaa21llll

czy miedziany to obiachowy kolor?

Polecane posty

Gość Gabrysiaaa21llll

Mam kolor popielaty blond ciemny mysi nijaki lubie odcienie blondu ale chciałąbym coś bardzeij wyrazistego myślałam o miedzianym blondzie ale nie wiem czy to fajny kolor czy nie ośmieszy mnie bo mało dziewczyn ma takie czy nei bede wygladac wulgarnie

Gość Gabrysiaaa21llll
moze faktycznie a jaka firma?

Miedziany to sliczny kolor... ale zastanow sie czy pasuje do Twojego typu urody... sama mam podobne naturalne... i nosilam miedziane ladnych kilka lat, potem czarne... ale w obydwu wygladalam blado i niezdrowo... teraz mam dosyc chlodny braz... zrobilabym sie na blond ale po ostatnim sciaganiu koloru jakos mi szkoda wlosow.. zwlaszcza, ze mam teraz przedluzone prawie do pasa... no... mysle, ze chlodny odcien blondu, brazu badz czerwien a'la rozmyte wino... w kazdym razie w burgund raczej niz w miedz... bo naturalnie powinnas miec przygaszone kolory.. .tak jak ja... tylko ze ja dochodzac do tego znisczylam sobie wlasne wlosy... teraz juz ok ale szkoda niszczyc ;)

Gość Gabrysiaaa21llll
to moze napiszcie komu pasuje miedziany?

Gość Gabrysiaaa21llll
I czy miedziany wyglada wulgarnie taka osoba?

Gość diefczyna ha
zobacz w sklepie jak wygląda cynamon wdg mnie jest charakterystyczny, wyraźny i śliczny może nie aż tak krzykliwy jak miedziany ale miedziany też ładny może zacznij delikatniej np firma safira albo ten w małym pudełku z dodatkiem cytryny

Gość ghufffffjjjjjj
myślę że miedziany kolor na tyle majtek jest obciachowy.

Gość Gabrysiaaa21llll
dość przyjemny kolor

Miedziany to ladny kolor i wcale nie wulgarny... ale musisz byc 'jesienia' albo musza Ci pasowac cieple kolory... do popielatych blondynek bardziej pasuja chlodne odcienie... zreszta wybierz troche materialow (ciuchow np) w roznych kolorach, schowaj zupelnie wlosy (najlepiej zawin w cos bialego i odgarnij do tylu) i przykladaj rozne kolory do twarzry... zobaczysz co eksponuje np. kolor Twoich oczu... niestety do miedzianych trzeba miec idealna cere, bo jesli sie nie ma to wszelkie krostki i plamki bardzo sie uwydatniaja...

Gość Gabrysiaaa21llll
ja mam akurat taką twarz nie blada tylko jakby opalona wiec nie wiem jakie odcienie mi pasuja poza tym nie wiem czy jest taki kolor miedziany blond i z jakiej firmy najlepeij kupic

miedziany blond bedzie juz zupelnie marchewkowy... nie mowie, ze zly, bo to kwestia gustu... :) i jesli Ci sie podoba to nie ma w nim nic zlego... pamietaj, ze to bedzie 'żarówa' :) ale z pewnoscia bedzie bardzo konkretny... mnei sie podoba ten cynamonowy... przy okazji pamietaj o jednym... jesli przefarbujesz wlosy na jakikolwiek czerwony odcien (miedz, burgund czy jakikolwiek inny) a bedziesz chciala zmienic go na inny, rownie jasny to bedziesz miala 2 2 wyjscia - poczekac, az odrosnie Ci naturalny kolor albo sciagnac kolor (utlenic wlosy do zera) bo czerwonego nei da sie pozbyc... paskunie wredny do pozbycia sie... ja sie meczylam z pol roku az skapitulowalam i zrobilam braz... A myslalas o dodaniu pasemek w jakims odcieniu? Czy za malo wyrazista zmiana? Np. blond z ciemnymi pasemkami?

Gość Gabrysiaaa21llll
a blond z miedzianymi pasemkami?i czy miedziany podchodzi pod czerwien?

Gość Gabrysiaaa21llll

Gość dwdqwd
jakiej firmy jest ten złocisty cynamon???

Gość Gabrysiaaa21llll
ja najczesciej widuje na ulicach albo całkeim ciemne czarne albo białe czesto z czarnymi pasemkami

Gość dwdqwd
mam ciemny brąz wiec pewnie nie chwyci mi ten kolor jak położe dekoloryzator a pozniej to to chwyci?

Gość Gabrysiaaa21llll
a na jakim poziomie jest mneij wiecej ten zł.cynamonowy?

Gość Gabrysiaaa21llll
nie ma nic :(

Gość dwdqwd
kurcze to ten link ktory zostal podany pierwszy na stronie z Trzebiatowska, ona ma piekny kolor:)

Gość Eweliiiinnnnnn27

Gość Anittttta20

Gość Karimmmmm21

Gość Żaklina
Miedziany to bardzo ładny kolor, który uwydatnia jasną karnacje. Twarz staje się promienna tylko z jasnego blondu trzeba będzie się przyzwyczaić wiem bo sama farbowałam. Jeżeli włosy są zniszczone i mocno utlenione farba będzie się zmywać u mnie po trzech myciach przebija blond i nie pomogło nawet odkwaszanie i zamykanie łusek włosa. Miedziany kolor mam od 3 miesięcy i stale się zmywa dla utrzymania koloru co trzy mycia stosuje odżywkę do włosów w kolorze miedzianym super sprawa polecam kupiona na allegro.