Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddziaa02

regulon - 7dniowa przerwa

Polecane posty

Gość maddziaa02

Biorę teraz tzrecie opakowanie regulonu, pdczas tych opakowań nie robiłam przerwy, rax czytam,że nie tzreba robić, że okres to tylko dla psychiki kobiety, a z drugiej strony sama nie wiem. Czy możliwe jest też,że jak nie robiłam tych przerw to przytycie jest tym właśnie spowodowowane? Dodam ,że rok brałam novynette potem 2 miesiące nic, i zaczęłąm teraz regulon. Po novynette nie przytyłam nic a nic, a teraz zaczynam się obawiać... pocieszam się,że jak zrobie przerwe to waga wróci do poprzedniej...Co Wy uważacie na temat nie robienia przerw?

Gość eddesa
hmm moze te tabletki nie sa dla ciebie jesli przytylas, ja bym proponowala zmienic co do przerw to tez czasem nie robilam biorac tabletki, tylko z tego co sie orientuje to na polskim rynku nie ma tabletek ktore mozna brac bez przrwy nie robiac przerw, lepiej zapytaj lekarza bo tutaj zaraz na ciebie ktos najedzie ze glupia jestes

Gość domi8
hej ja biore regulon 4 lata i przez dlugi czas stosowalam schemat 3 op.regulonu i dopiero przerwa i zaczelam tyc w tym czasie,lekarz mi powiedzial ze w czasie 7 dniowej przerwy pozbywamy sie wody ktora sie zebrala przez te 21 dni brania tabletek.no i zaczelam normalnie robic przerwy po kazdej paczce,tylko jak mi cos wypada to nierobie przerw.TY ty tez rob normalnie przerwy a wszystko sie unormuje.polecam aqua femin swietnie wypedza wode z organizmu