Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierssssssiątko

Co Wam dzisiaj się śniło? Pamiętacie?

Polecane posty

j.w. Dzisiaj miałam sen, że wyleciało mi kilka zębów, dokładniej to było tak, że któryś trzonowy z prawej strony na górze mnie bolał i ruszał się... Podeszłam do mamy i wyleciał mi ten ząb na fotel w moim mieszkaniu... Potem jak sie nachyliłam żeby go podnieść wyleciało mi jeszcze 4... I takim cudem straciłam 5 zębów. Zęby to podobno zły znak... Co myślicie?

Gość Green Tea.
oj zęby to niedobrze...

Gość mi się dziś śnił sex lesbijski
w jednej z głównych ról ze mną... i było fajnie ;)

Na ogól nie wierzę w tego typu przesądy. Ale wiem, że moja babcia tak... Przed śmiercią drugiej babci ta pierwsza mówiła, że śniły się jej jakieś 'brudy'. Wierzycie w przeznaczenie swoich snów?

mi się dziś śnił sex lesbijski tak dla ciekawości sprawdziłam :P : kochać się z nieznajomą osobą : czujesz się niedoceniany, poznasz kogoś kto odkryje w Tobie nowe możliwości śnić o seksie : poznasz kogoś kto rozpali w Tobie rządzę; wkrótce przeżyjesz coś na co długo czekałeś/aś

Ja bardzo wierze, że się spełni :D

Gość Ani ani
A mnie śniła się moja córka. Miała na włosach czerwoną przepaskę. Niedawno jej ją kupiłam. I ona była złamana. Własne dziecko we śnie to ponoć szczęści. Czerwień ma symbolizować-no nie pamiętam,chyba to co zawsze symbolizuje czerwień:)

wow! czekam z niecierpliwością... jak to dobrze mieć taki sen.. :D

mnie się wczoraj śniły numery w totka, poleciałem wysłać kupon, i 2 zł poszło się yebać.

bmblondyn hehe :D. powiem Ci, że w moim mieście jest taki facet, który gra w jakichś loteriach i wysyła totki, ostatnio nawet pisali o nim w gazecie, jakiś skubany jest ten facio bo non stop wygrywa :P. Nie wiem, czy ma jakiś patent czy co??? Wierzycie w jakiś szczęśliwy traf lub obmyśloną technike zaznaczanych cyferek?

No wiesz... ja też bym nie czekał ;)

Mój chłopak np czuje kiedy coś mu się przyśni, mówie tu o mnie... Mówi mi, że czuje, że dziś mu się przyśnię i rano opowiada co się działo we śnie :).