Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozoiomkaaaaaaaaaaaaaaa

wygladam strasznie!!!!!!!!!!!

Polecane posty

jestem prawie rok po porodzie i jeszcze nie doszlam do normalnego wygladu-watpie juz ze kiedykolwiek mi sie to uda. jestem na diecie, cwicze brzuszki a wygladam okropnie. przed ciaza bylam bardzo szczupla-zero brzucha, tluszczu. w ciazy urosl mi olbrzymi brzuch-jak bym miala miec blizniaki. i teraz zostala mi pomarszczona, wiszaca skora!!!!!!!!!!! rozstepy mam tez na boczkach, udach, piersiach.... masakra!!!!!!!! bielizna wyszczuplajaca na brzuch nic nie daje-mialam gorset, to nie trzymal flaka i fiszbiny sie powyginaly, majtki uciskowe nie sciagaja skory, do tego brzydko wrzynaja sie powyzej brzucha. body sa na mnie za dlugie, bo jestem niskiego wzrostu, do tego nie ma na mnie miseczki-potrzebuje 75G... spodni za nic nie moge dobrac-jesli juz wcisne flak w rozmier 38, to na tylku wisza... w rzeczy (spodnie) sprzed ciazy sie nie dopinam(mialam rozmiar 34),a bluzki sa krotkie i obcisle... nie wiem, w czym sie na wiosne i latem pokaze. jestem zalamana!!!!!!!!!!!!!

Gość ile przytyłaś

15kg, ale poszlo przede wszystkim w brzuch i piersi...........

Gość ile przytyłaś
ja przytyłam 25 !!!! I przede wszystkim brzuch został mi. Tak strasznie nie jest! pewnie trochę rozstępów na brzuchu,pupie i piersiach. Za to synka mam cudownego ❤️ :-)

Gość KLarisssa
czy ja dobrze rozumiałam nosisz rozmiar 38??

mnie tez dziecko tylko cieszy. inaczej zalamalabym sie calkowicie.

musze miec 38 zeby flak dopiac, ale tylek mam maly-jak przed ciaza.

Gość ghufffffjjjjjj
ale została Ci obwisła skóra??czy brzuch masz jeszcze duży pociąży?Bo jak skóra to już tylko operacyjnie...

Gość a rodzilas o
wlasnych silach czy przez cesarke?????????????

skora......... po porodzie szkoda gadac-wygladalam jak bym miala jeszcze jedno dziecko w brzuchu, ale dzieki gaciom zmalal. tylko teraz skora zostala. na operacje w zyciu nie bedzie mnie stac. myslalam ze chociaz to zatuszuje bielizna, ale nie ma efektu.

cesarka a co to ma za znaczenie? moja kuzynka po cc ma idealny brzuch, ale ona ma 17 lat, a ja 26.

czasem lapie takiego dola, ze juz mam dosc... nie znam nikogo, kto by tak wygladal. zalilam sie przyjaciolce, ale powiedziala ze na pewno nie jest zle. dopiero, gdy zobaczyla moj brzuch na wlasne oczy, to przestala mie pocieszac-widzialam w jakim byla szoku-juz nie upierala sie, ze na pewno nie jest tak zle.................

niektore dziewczyny sa podle-zauwazylam jak patrza na mnie niektore kolezanki-z satysfakcja. przed ciaza bylam niezla laska i wiekszosc z nich mi zazdroscila.

Gość ghufffffjjjjjj
op4eracja wcale nie jest taka droga,okolo 4000,odkładaj sobie co miesiac troszke.bedziesz miala cel i satysfakcje jak w koncu uda ci sie go zrealizowac.

a tys? gdzie? ja ostatnio w necie patrzylam i do 8 w zwyz kosztuje taka operacja..........

Gość nie wiem jaki nick
moja ciocia przed ciaza wazyla 45kg i byla super laseczka, w trakcie ciazy i po porodzie duzo przytyla, teraz wazy ponad 80kg i mowi ze czuje sie jak potwor, niby diety jej nie pomagaja;-)

Gość hedfghhh
nie narzekać, tylko zachodzić w kolejną ciążę, to się teraz liczy w naszym kraju,

ja tez nie wygladam najlepiej - zostal mi brzuszek po ciazy - a urodzilam 3 miesiace temu - cwicze i nie jem slodyczy ale to chyba malo :(

trzy miesiace to krotko. ja jestem prawie rok po porodzie.

zastanawiam sie czy ta skora wogole kiedys sie wstapi... operacja niestety nie wchodzi w gre.

mojemu mezowi to nie przeszkadza, ale ja czuje sie fatalnie.

przestalam czus sie jak kobieta, tylko jak potwor.

;(

Cześć ja doskonale cię rozumiem mam 152 cm wzrostu, przed porodem może nie miałam płaskiego brzucha tak idealnego, ale czułam się z tym ok. A teraz jestem 9 miesięcy po i burzuch mam jak w piątym miesiacu ciaży, rozstępy tez jak ty. MASAKRA!!!!!!!! brzuch w ciązy jak w bliźniaczej!!!

no ja mam 156 cm.........przed ciaza wazylam 45 kg, jak zaszlam 48, a teraz mam 53....... niby wygladam ok, w koncu nie jestem chuda, ale mam ten flak......

kasiulka, a co robisz, zeby poprawic wyglad? na mnie wszystkie te wyszczuplajace majtki, body sa za duze...............

wiecie, gdyby udalo sie brzuch czyms zatuszowac, w koncu na ulicy nikt mnie nago nie oglada.... moj maz mnie akceptuje i kocha taka, jaka jestem, wiec przy nim sie nie krepuje juz tak bardzo.................

Gość sialallallalla
pozmiomka ,po piewszym dziecku zrzucalam 5 lat :( czulam sie fatalnie ,przed ciąza wazylam 53 kg a po niej 75 :( za zadne skarny nie moglam zejsc z wagi ,ale po pieciu latach doszlam do siebie . Rok temu urodzilam drugie i znow jestem ,, gruba,, waze 70 kg :(zaczelam cwiczyć ,biore cidrex po ktorym nie hcce mi sie jesc i po malutku dochodze do siebie ....i jeszcze jedna rada ,pij duzo wody:)

Gość sialallallalla
a na brzuszek polecam ćwiczenia ABS - gwarantuje ze za miesiac bedziesz bez brzucha