Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłóżko

Femipol-czy któraś z was stosuje??

Polecane posty

Gość jabłóżko

Dzisiaj lekarka zmieniła mi tabletki z Microgynon na Femipol, jestem grubo po 20 i nadal mam trądzik i strasznie mnie to męczy :( powiedział,ze te tabletki może pomogą...Napiszcie jak sie po nich czujecie, czy przytyłyście, ile kosztują, bo jeszcze nie byłam w aptece. Wiem, że każdy organizm inaczej reaguje, ale chciałabym poznać wasze doświadczenia z tymi tabletkami. Dzięki i pozdrawiam :) 🌼

Gość jabłóżko
halooo????

Gość halooooooooooooooooooo

Nie bralam tych tebletek ale znam ten bol , bierzesz wszytsko a mordka jest w oplakanym stanie i ni jak nie mozna zatuszowac pudrem :/ Nie wiem jaki masz rodzaj tradziku ale ja kiedys mialam ze sie tak wyraze "nabyty" tj jako takich klopotow z Nim nie mialam ale rok temu na bokach zaczely wyskakiwac mi czerwone grudy ktore swedzialy i "rozmanazaly" w zastarszajacym "" tempie , a ile to ja sie srodkow nie nalykalam , masciami smarowalam ale nic nie dawalo az w koncu zmienilam deramtologa , babka od razu powiedziala mi ze musialam sie czyms zarazic i dlatego mi to wyskakuje , zapisala mi Tetrastyral czy jakos tak plus dwie masci na dzien i na noc , po 2 miesciacach mialam czysta buzke jak pupcia niemowlaczka hehe i szczerzepolecam te tabletki i zmiene dermatologa . I zeby nie bylo : kolezanka miala trą dzik mlodzienczy i tez brala Tetrastyral rowniez jej pomogl , ludzie mowia ze ma jakies skutki uboczne typy mlodlosci , brak apetytu itd ale ja u siebie nic takiego nie zauwazylam ale to uzaleznione jest od oragnizmu czlowieka .

Gość jabłóżko
oj ja mam ten sam problem, cała broda, policzki i plecy w strasznie wielkich grudach, pełno zaskórników :( rano boję się spojrzeć w lustro, ale i tak wiem co mnie czeka...znowu jakaś wielka,czerwona, boląca niespodzianka, ech, chyba rzeczywiście wybiorę się do dobrego dermatologa, bo wizyty u kosmetyczki i peelingi też są w moim przypadku do niczego:(

Gość georgia18
hejka maialam podobny problem, kosmetyczka nie pomoze to juz wiem. od miesiaca biore syndi-35 i juz widze je pryszcze znikaja a buzia sie juz nie swieci a z kazdym dniem jest coraz lepiej. no i nie tyje a cena tylko 6 zyla na miesiac. czekam na sloneczko zeby w koncu pokazac plecy.

Gość femipol
ktoś stosuje?

Gość też zaczynam
kto już stosuje te tabsy jakiś czas?

Gość izis91ppp
Ja stosuję już dość długo bo mam za sobą jakieś 4 opakowania. nie są takie złe, choć jeśli chodzi o trądzik to mi na przykład nie pomogły na niego, za to powiększyły mi się piersi:) Pozdrowionka:)

Jabłóżko - a lekarz nie wpadł na pomysł, by porobić badania hormonalne? Czasem ustatkowanie jednego hormonu może rozwiązać problem.

Gość gość
Juz jest wycofany z produkcji, takze odpowiednik Femoden