Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha34568v

Co z tym sluzem, Pomozcie!!!!

Polecane posty

Gość kacha34568v

Obserwuje swoje cykle, mam regularne co 27 dni, w 12 dniu wypada owulacja, tego tez dnia mam silny bol owulacyjny. Natomiast jesli chodzi o sluz to zupelnie nie zgadza sie z tym, co powinno byc! Mam duzo sluzu, ale jest on bialy, gesty, a nawet grudkowaty. Dzis wlasnie taki mam, a wypada mi owulka. SLuzu przezroczystego brak. Czy to znaczy, ze nie zajde w ciaze?:( Dodam, ze taki sluz mam od 3 miesiecy, czyli odkad zaczelam prowadzic obserwacje. W dodatku podczas calego cyklu w ogole nie obserwuje u siebie sluzu przezroczystego, tzn. sluz jest caly czas, ale ciagle bialy

Gość masakraaaa
a jesteś zdrowa, może to infekcja?

Gość kacha34568v
Jestem calkowicie zdrowa, nic mi nie dolega:O Czy ja jestem bezplodna???:(

Gość masakraaaa
to chyba za poważne wnioski, może taka twoja uroda, zapytaj gina jak będziesz co to może znaczyć

Gość kacha34568v
Do gina narazie nie moge sie wybrac bo jestem w Anglii i do Polski wracam za kilka miesiecy. Dodam, ze wczesniej mialam ten owulacyjny sluz, to bylo zanim zaczelam brac yasminy (odstawilam je we wrzesniu po 3 miesiacach zazywania). Czy mozliwe, ze mam po prostu taki bialy sluz, a mimo to moze sie udac zajscie w ciaze? Ktos wie cos wiecej na ten temat?:(Pomocy!!!:(

Gość kacha34568v
up:(

Gość wszystkie jesteście
może masz infekcję,grzybicę kup sobie siemię lniane i pij 2 razy dziennie,znacznie poprawia jakośc śluzu

Gość kacha34568v
Ale nie mam zadnej grzybicy, bo to trwa juz 3 miesiace, a ja sie czuje swietnie, zero zadnych dolegliwosci. A w jaki sposob to pic, napar sie robi? I jak to ma wplynac na sluz?